Fidesz: A baloldal miatt van veszélyben a választások tisztasága

2013. augusztus 13. 15:10

Egyedül „a vereségébe beletörődni képtelen bukott baloldal” az, amely veszélyezteti a választások tisztaságát – reagált a kormánypárt az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció (DK) korábbi közlésére.

2013. augusztus 13. 15:10

A DK alelnöke azt írta, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke egy korábbi interjúban beismerte, hogy „nem képes a választás korrekt lebonyolítására”, mert a törvény – főleg a levélben való szavazásnál – teret ad a visszaéléseknek. Bíznak az emberekben, de a kormánypártokról feltételezik, hogy csalni akarnak – tette hozzá Molnár Csaba.

A Fidesz sajtóirodája ezt kommentálva úgy fogalmazott, hogy a baloldal a „választóktól való félelmében” egyszer már „aljas gyűlöletkampányt” folytatott a külhoni magyarság ellen, majd „lepaktált az alvilággal is, hogy manipuláljon egy választást”. Úgy értékelik, ma újra a külhoni magyarokat használják fel arra, hogy saját kudarcukat magyarázzák.

Hozzátették: a baloldalon semmi sem változott, ugyanazok az emberek és ugyanazok az „aljas eszközök vannak”, mint korábban. A külhoni magyarokra – ahogy mindenki másra – vonatkozó választási szabályokat nagyon pontosan, világosan és egyértelműen tartalmazza a választási törvény – rögzíti a közlemény.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalámis hegedű
2013. augusztus 13. 22:17
a baloldalon semmi sem változott, ugyanazok az emberek és ugyanazok az „aljas eszközök vannak” Név szerint: Orbán, Dójcs, Rogán, Pokorni, Áder, Kövér.
Obulus
2013. augusztus 13. 22:16
Megengedhetetlen, hogy a külhoni magyarok Magyarországon szavazzanak! Mindent meg kell tenni ennek megakadályozására. Otthon érvényesítsék a jogaikat, saját életterük javítására.
atila68
2013. augusztus 13. 18:17
Viviane Reding elégedetten bólogat.
trabantkombi
2013. augusztus 13. 18:15
Jellemző, hogy a sok hazug szószaró közül senki nem mert kiállni, hanem a sajtóiroda adta ki a közleményt. Pedig slejmgeci gabika bármit a zemberek arcába okádik! Magyarország jobban hazudik! 2014!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!