A Magyar Turizmus Zrt. szuperblogot indít

2013. július 02. 21:43

Július elejétől a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai régiókat bemutató blogjai már nemcsak a blog.hu-ról, hanem az itthon.blog.hu gyűjtőoldalról is elérhetőek lettek.

2013. július 02. 21:43

A Magyar Turizmus Zrt. újított: itthon.blog.hu néven szuperblogot hozott létre a turisztikai régiókat bemutató blogjai számára – írja a Kreatív Online. A felület egyedi fejlesztésű és megjelenésű: a Zrt. arculatának megfelelő színvilággal és grafikai elemekkel.

A lap úgy tudja, hogy a gyűjtőoldal létrehozása annak köszönhető, hogy a CEMP stratégiai együttműködési megállapodást kötött korábban a Magyar Turizmus Zrt.-vel. Így a CEMP tulajdonában lévő összes felületen (pl. Index, Index 2, Ongo, stb.) meg fognak jelenni a turisztikai régiókat bemutató blogok bejegyzései.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!