Megújul az Origo: az év eddigi talán legjobb dizájnmunkája

2013. június 05. 09:22

A 444.hu után ez már a második olyan médiaszájt Magyarországon, mely már önmagában a dizájnnal is képes valami nagyon határozottat állítani önmagáról.

2013. június 05. 09:22
Szabó Gergely

„Barczi »Blumi« Imre, Bellay Szilvi munkája, valamint  Gazda Albert és Uj Péter okvetlenkedése alatt az Origo végre szakít az Index dizájn majmolásával (btw, érdekes, hogy ezt pont exindexesek lépik meg), és egy szerintem nagyon klassz és jól felépített, friss site-tal értelmezik újra a portált. 

Sőt, azt hiszem simán lehet úgy is fogalmazni, hogy ezzel a váltással hirtelenjében felteszik a térképre az Origót. Egy saját arculatot, hangulatot adnak ennek a brandnek. Nem a T megtűrt, kicsi, kékellő szájtocskájáról beszélünk többé, ahol MTI leheletű cikkeket gyúrnak az ugróhivatkozások alá. 

Nem, ez az új Origo, ami meg tudja mondani, hogy mik a fontos hírek. Mer erőteljesen kommunikálni az olvasóival. Mer a saját feje után menni. Neadjisten: szórakoztatni. (...)

A 444.hu után ez már a második olyan médiaszájt Magyarországon, mely már önmagában a dizájnnal is képes valami nagyon határozottat állítani önmagáról. A 444.hu dizájnját az én szememben csak annyival előzi meg az új Origo, hogy egy jóval komplexebb és nagyobb tartalmi struktúrát kellett újracsomagolniuk, mint Etelééknek a 444 esetében.”

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rommy
2015. február 10. 17:30
szar az egész.fos mint az index és 444 arculata.ezért kár volt bárkinek is fizetni
rommy
2015. február 10. 17:30
csak remélni merem,h. a mandi nem készül vmi hasonlóra
dávid
2013. június 06. 19:23
kiváncs voltam, megnéztem. hát, lehet h usability meg trendi meg cool, de randa és kényelmetlen.
narmer
2013. június 06. 19:23
Médiaszájt és dizájn.Hol tetszik lakni Webisztánban? Ez MÉG Magyarország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!