Ismét feltört a víz a csatornákból a Bem téren

2013. június 08. 18:36

Közel egyméteres víz gyűlt össze szombat délután a fővárosi Bem téren, mert a csatornák a vihar miatt nem tudták elvezetni a délutáni záport – tájékoztatta Tarlós István főpolgármester az MTI-t.

2013. június 08. 18:36

A főpolgármester elmondta, hogy Budára délután vihar csapott le, a Duna magas vízállása miatt a csapadékcsatornákon nem tud lefolyni, a víz és a csatornák nyomás alá kerültek. Ennek következtében a Batthyány tér környékén, főleg a Bem térhez közel egyméteres víz állt délután.

Tarlós István tájékoztatása szerint a víz autókat sodort el, és nem tud közlekedni a 4-6-os és a 19-es villamos. Kiemelte: a Fővárosi Csatornázási Művek „minden létező szivattyúval” emeli át a vizet a Dunába, és körülbelül este fél 7-re „a helyzet oldódni fog”.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetigi
2013. június 08. 21:20
Ez itt 5 komment előttem. Ha szigorúan tartanánk magunkat a tényekhez: mind az ötbe bele lehetne kötni valamiért, (hol "innen", hol meg "onnan"). De, szíves megnyugtatásul: öreg vagyok már ehhez. Írkáljatok csak nyugodtan tovább, gondolkozás nélkül, ahogy az kifolyik belőletek.
files32
2013. június 08. 19:04
Valaki mondja már meg Bajnainak,hogy a főnökeivel kapcsoltassa ki a HAARP-ot.
Bábeli békák
2013. június 08. 18:53
Tudnám, ki volt az a barom, aki olyan közel létesitett állomást a metrónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!