WTCC: Michelisz második a Hungaroringen

2013. május 05. 13:31

Michelisz Norbert– a második helyen ért célba a túraautó-világbajnokság magyarországi fordulójának vasárnapi első futamán a Hungaroringen.

2013. május 05. 13:31

A Zengő Motorsport Honda Civicjét vezető 28 esztendős pilóta a második pozícióból startolt, és a gördülő rajtnál majdnem el tudott menni az élről induló francia Yvan Muller (Chevrolet Cruze) mellett, az első kanyarnál azonban mégis kénytelen volt besorolni a háromszoros vb-győztes mögé.

Michelisz ezután remek versenyzéssel tartotta pozícióját, majd az utolsó négy körben - több tízezer hazai szurkoló buzdításától kísérve - folyamatosan közeledett Mullerhez, rutinos riválisának azonban sikerült megőriznie az első helyet.

vb-pontversenyben a futam előtt 26 ponttal 12. Michelisz ezzel az eredménnyel további 18 pontot szerzett. A WTCC magyarországi fordulójának második futamát 14.50-től rendezik meg.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2013. május 05. 13:45
Gratulálunk, várjuk a második futamot! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!