Jogköröket vonnának el Papcsáktól?

2013. március 11. 09:27

Párttársai „könnyítenének” az eddig szinte tejhatalommal rendelkező zuglói fideszes polgármester „terhein”: elvonnák jogköreinek egy részét, írja a Blikk.

2013. március 11. 09:27

Papcsák Ferenc jogköreinek korlátozását kezdeményezhetik a csütörtöki testületi ülésen – értesült a Blikk. A lapnak nyilatkozó fideszes önkormányzati képviselő szerint a zuglói polgármesternek eddig szinte tejhatalma volt, egyedül dönthetett a közbeszerzésekről, korlátozás nélkül csoportosíthatott át pénzeket a költségvetésből, most pedig, hogy az oktatás is hozzákerült, „tanácsos könnyíteni a terhein, és megvonni néhányat a feladatai közül”.

A Blikk szerint másfél hete robbant ki a belső háború, amikor Papcsák Ferenc előterjesztette a BVSC lerobbant Szőnyi úti sporttelepének ingyenes átvételének tervét, a fideszes képviselők többsége viszont nem szeretett volna még egy terhet az önkormányzat nyakába venni. A BVSC tiszteletbeli elnökeként is tevékenykedő Papcsák ezt követően megvonta saját, oktatási ügyekért felelős alpolgármestere jogköreit. 

Papcsák továbbra sem mondott le a telep átvételéről, közleménye szerint a zuglóiak támogatják.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kommenter
2013. március 11. 11:05
most perelgessél papcsák!
Gombóc XVI. Artúr
2013. március 11. 10:41
Aztán majd jól feljelenti őket, hogy megsértették az emberi méltóságát. Amúgy nem lehetne ezt a szisztémát feljebb vinni a Fideszen belül? Ott is van valaki a vezetők között, aki egyedül dönt mindenben, aztán az apparátus menti a menthetőt...
toportyántiszteletes.2
2013. március 11. 10:40
Ezek a szerencsétlenek,kilopják maguk alól az országot,a szocik már tanultak keveset arról mennyit lehet lopni,nem az aranytojást tojó tyúkot kell levágni!
tarackos
2013. március 11. 10:39
Remélem nem sikerül a helyi Orbán modellt szétverni. Egyétek csak narancs ebek, egyétek csak amit főztetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!