Vállalkozói Inkubációs Program indul a H13-ban

2013. február 28. 15:21

Március 15-éig lehet még jelentkezni arra a Vállalkozói Inkubációs Programra, amely 1+1 évig kínálja használatra a H13 infrastruktúráját, illetve támogatást is nyújt a vállalkozás beindításához.

2013. február 28. 15:21

A felsőoktatásban tanulók vállalkozói pályakezdését segíti a Józsefvárosban, a Horánszky utca 13. alatt található H13, amely Vállalkozói Inkubációs Programjában vállalja a pályakezdők öngondoskodásra való felkészülésének megsegítését. Fontosak számukra a fenntartható fejlődést elősegítő vállalkozói ötletek, illetve a szociális zöld gazdasági projektek megvalósítását is támogatják munkájuk során.

A meghirdetett inkubációs programba bekerülő startup cégek 1+1 évig használhatják kedvezményesen a H13-ban található munkaállomásokat, az infrastruktúrát, illetve szakmai támogatást is nyújtanak számukra vállalkozásuk beindításához. Forrásszerzési lehetőséget is kínálnak a Mikrohitel Programon, EU-s pályázati lehetőségeken, illetve kockázati tőkebefektetőkön keresztül. A célcsoportot a 18 és 35 év közötti fiatalok alkotják.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2013. február 28. 16:53
A DK-MSZP-E2014 biztos jelentkezik.
Tiberius Claudius Caesar Augustus German
2013. február 28. 16:15
"inkubációs programba bekerülő startup cégek 1+1 évig használhatják kedvezményesen a H13-ban található munkaállomásokat, az infrastruktúrát" mit is jelent ez a gyakorlatban? kedvezményesen (nem ingyen!) használhatják a munkaállomásokat (értsd: normál számítógépeket) és az infrastruktúrát (parkolót, klotyót, kávéautomatát) mégegyszer hangsúlyozva: kedvezményesen, nem ingyen ez aztán kibaszottul nagy segítség, köszönjük szépen! ha ettől nem fog hazaözönleni az a félmillió külföldön dolgozó akkor semmitől
Secnir
2013. február 28. 15:59
Vállalkozói Inkubációs Program. V.I.P. A célcsoport a 18 és 35 év közötti fiatalok. Mikrohitel Program pályázaton, EU-s pályázati lehetőségeken illetve kockázati tőkebefektetőkön keresztül biztosítják a szükséges forrásokat. A felsőoktatásban tanulók vállalkozói pályakezdését segíti a H13. mondjon nekem valaki példát a felsőoktatásban tanuló pályakezdőre, aki 18 éves.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!