Fidesz: Stadler mondatainak következményei lesznek

2011. augusztus 19. 09:15

A Fidesz V. kerületi csoportjának 450 tagja van, minden mondatukért a párt nem tud felelősséget vállalni. Stadler Mária mondatainak ugyanakkor következményei lesznek - szögezte le közleményében Puskás András kerületi alelnök.

2011. augusztus 19. 09:15

Következményei lesznek annak a világhálóra felkerült videofelvételnek, amelyen a fideszes Stadler Mária hallható - jelentette ki a Fidesz V. kerületi csoportjának alelnöke. Puskás András ugyanakkor közölte, Stadler Mária bár a párt tagja, sohasem töltött be pártfunkciót. Puskás közleményében azt írja: pártja V. kerületi csoportjának 450 tagja van, minden mondatukért nem tudnak felelősséget vállalni.

Stadler Mária csütörtökön az ATV-nek elmondta: vállalja a felvételt, és amit akkor mondott. „Énnekem úgy hirtelen akkor, mint mondom, egy magánbeszélgetésen, nekem ez jutott eszembe, akkoriban sokunknak eszébe jutott, hogy Gyurcsányt el kellene távolítani. Én akkor egy anarchistával beszéltem és úgy beszéltem vele, ahogy egy anarchistával beszélni kell” – fogalmazott.

A Lehet Más a Politika az üggyel kapcsolatban kijelentette: szerinte a Fidesznek is szerepe van a szélsőjobb hazai térnyerésében, és abban, hogy gyűlöletkeltő kijelentésekkel politikai tőkét lehet kovácsolni.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
picur3ka
2011. augusztus 19. 20:07
'Stadler mondatainak következményei lesznek' Lelovik?
már foglalt
2011. augusztus 19. 16:21
"Fidesz: Stadler mondatainak következményei lesznek" Év végén CBA vásárlási utalvány prémiumként
slomovicz
2011. augusztus 19. 14:28
Kétségbeesetten kapkodnak az ellenzéki pártok valami jó kis balhé után, csak azért hogy a médiában szerepeljenek. Bezzeg amikor Orbán Viktor megöléséről pofáztak, akkor kussoltak. Mindegy- lapozzunk. A fenét sem érdekel.
diotoro10
2011. augusztus 19. 13:32
Nem kellene szívózni a jobbikkal és béke lenne...Ez válasz volt a Zagyva elhurcoltatására. A jobbiknak is van ütőkártya a fidesszel szemben és ezt minden fidesz akció után be is mutatják. Tisztelt fidesz, nem vagytok szentek, meg kellene hallgatni a jobbikot, nem kellene csesztetni a polgárőrséget, stb, stb... Az igaz Viktor hogy, idézlek: " A sas nem kapkod legyek után", de sok lúd disznót győz...Egyre több a lúd és kevesebb a disznó, erre vigyázz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!