Három település is választ

2011. július 24. 11:33

Időközi önkormányzati választást tartanak vasárnap a Baranya megyei Felsőszentmártonban, a Békés megyei Mezőhegyesen és a Komárom-Esztergom megyei Leányváron, mivel a helyi képviselő-testületek feloszlatták magukat.

2011. július 24. 11:33

Három településen tartanak időközi önkormányzati választást vasárnap: a Baranya megyei Felsőszentmártonban, a Békés megyei Mezőhegyesen és a Komárom-Esztergom megyei Leányváron. A voksolásra mindhárom helyen azért van szükség, mert a képviselő-testület feloszlatta magát.

 
Felsőszentmártonban a polgármesteri székért öt független jelölt indul, a hat képviselői helyre pedig huszonegy független pályázik. Mezőhegyesen két független polgármesterjelölt verseng, míg a nyolc képviselői mandátumért tizennyolcan indulnak. Leányváron a polgármesteri székért hárman indulnak, szintén független jelöltek. A hat képviselői helyre tizenegyen pályáznak.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. július 24. 19:40
Bárki is nyer, majd vagy belesimul a NER-be, vagy nem kap zsetont a területi képviselő úrtól.
korona
2011. július 24. 19:22
Éljen a Magyar Oportunista Párt!
Merlin
2011. július 24. 13:21
Mi történt ? pártok színeiben már nem is indul polgármesternek senki ?
emhem
2011. július 24. 13:10
esztergomban mikor lesz már választás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!