Feljelentették a rendőrök a Magyar Hírlapot

2011. május 20. 12:34

Közösség elleni izgatás miatt feljelentette a Magyar Hírlapot a Rendőr Szakszervezetek Védegylete a lap egyik publicisztikája miatt - írja a NOL.

2011. május 20. 12:34

A Rendőr Szakszervezetek Védegylete (RVSZ) feljelentette a Magyar Hírlapot annak egy korábbi, „Kitartottak” című cikke miatt. Szerintük a publicisztika, mely a rendvédelmisek nyugdíja ügyében kialakult vita kapcsán közöl a rendőröket negatív színben beállító véleményeket, alkalmas a rendőrökkel szembeni gyűlöletkeltésre. Az RSZV egyik nyugállományú tisztségviselője, aki a feljelentést tette, szerint már a cikk címe is a Btk.-ban foglalt „kitartottság” bűncselekménnyel hozza összefüggésbe a nyugállományú rendőröket - írja a NOL.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubakka
2011. május 21. 23:06
Idővel rájönnek!Köszi
picur3ka
2011. május 21. 21:27
Ez valami elkepeszto: http://www.youtube.com/watch?v=qyTBpXCL4ZE&feature=player_embedded#at=529
Öreg
2011. május 21. 21:25
A rendőrök tekintélye 2006 őszén veszett el. A mindennapi Kossuth téri tüntetésről hazafelé elmenbtem a felfegyverzett rendőrök sorfala között és azóta csak elnyomó gépezetet látok bennük. Teljesen uj rendőrségre van szükség, a 2006-os rugdalózó, a bíróságokon meg hazudozó rendőrök- akik nem a törvények szerint jártak el- kerüljenek börtönbe. Az ismert képsoron látható- a Deák téren az öttusázót agyonrugdosó - és a cselekedetüket be nem ismerő egész egységet börtönbe!
Csubakka
2011. május 21. 21:06
Nem tudom működik e még az ún " futkosó".Remélem,hogy az erőszakkal fenyegetőző gyurcsányista pribékek,BV.-sek és a többi szarházi egy cellában fognak rohadni,ugráljanak csak mint a fing a gatyában,annál könnyebb lesz felgöngyölíteni a hálózatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!