Papcsák megkezdte Zugló átvilágítását

2010. október 06. 16:26

Már beiktatása előtt megkezdte a kerület ügyeinek felülvizsgálatát Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos. A frissen megválasztott zuglói polgármester többek között a helyi vagyonkezelőtől kért ki a korábbi munkára vonatkozó dokumentumokat.

2010. október 06. 16:26

Kedden reggel, még beiktatása előtt magához hívatta a zuglói önkormányzat főosztályvezetőit Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos, a kerület vasárnap megválasztott polgármestere - értesült az Index. A politikus számos dokumentumot bekéretett a kerületi vagyonkezelőtől, és raportra hívatta a volt polgármester titkárságát is.

Papcsákot, aki egyelőre csak magánemberként fordult a kerületi szervekhez, a szavazók 51 százaléka támogatta a hétvégi önkormányzati választásokon.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabuci
2010. október 06. 21:44
Remélem Esztergomban is lesz elszámoltatás!
küllő
2010. október 06. 17:10
Gondolom magán kezdte, és elszámolt azzal a néhány millióval amit munkavégzés nélkül vett fel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!