Tanárnő vetkőzött a rédei polgármesternek

2010. szeptember 05. 14:55

Az őszi választásokon MSZP-támogatással induló Pölöskei Józsefről kellemetlen videó terjed az interneten: a felvételen egy sztriptíztáncosnő lovagol a polgármester ölében.

2010. szeptember 05. 14:55

Kompromittáló videó került fel az internetre Pölöskei Józsefről, Réde polgármesteréről. A függetlenként, ám MSZP-támogatással induló politikus a szóban forgó felvételen egy sztriptíztáncosnővel lejt erotikus táncot.

A polgármester szerint szándékos lejárató kampányról van szó, hiszen a videó épp a helyhatósági voksolás előtt került elő. Pölöskei József elmondta: az erotikus show-ban csak azért vett rész, mivel a táncosnőnek - aki civilben tanárnő- megbízható partnerre volt szüksége.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scotsman
2010. szeptember 06. 13:47
Pölöskei József elmondta: az erotikus show-ban csak azért vett rész, mivel a táncosnőnek - aki civilben tanárnő- megbízható partnerre volt szüksége. Ez a megbízható vajon mit takar?
gentry
2010. szeptember 06. 09:58
Valaki mondja már el nekem, hogy ez miért probléma?
Senior
2010. szeptember 06. 08:59
A qva életbe, fordítva nem működik! A tánárnő nekem már számtalanszor levetkőzött, még sem lettem bürgermájszter...
chabbix
2010. szeptember 05. 21:32
Aki ebből hírt csinál ugyanolyan hülye, semmivel sem különb, mint az összes zsidó bulvárlap, gagyit tv-k és társaik. Persze a fidesz média miért lenne különb? A tulajdonosok ott is zsidók! Vagy tévednék? Lehet cáfolni! Egyébként pedig milyen Férfi az, aki a Nagy Szabadság eljövetele óta eltelt 20 évben, nem vett részt ilyen vagy ehhez hasonló műsoron? Semjéilyen. Vagy Kék Csiga Bár - vagy mi a franc - törzsvendég. Igaz ott ellenkező előjellel nézhetnők, amit ráadásul ocsmányságnak lehetne nevezni. Ennyit a porbafingó, ájtatos manó, mű felháborodott, hazug, szemellenzős hozzászólókról. A maszop-szadesz-elempé-fidesz négyes meg húzzon a büdös francba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!