Rogán nem indul a Belvárosban

2010. augusztus 11. 15:59

A Stop.hu információi szerint véglegesen eldőlt, hogy Rogán Antal nem indul újra a polgármesteri címért a Belvárosban. A politikus Tarlós István helyettese lehet annak győzelme esetén.

2010. augusztus 11. 15:59

A STOP információi szerint végérvényesen akkor dőlt el Rogán Antal sorsa, amikor a hét elején visszatért szabadságáról. A lap úgy tudja, Rogán szeretett volna még egy ciklust a Belváros élén tölteni, és nem ambicionálta, hogy Tarlós mellett második ember legyen a fővárosban, ám pártja vezetése világossá tette, ha egyszer fideszes főpolgármester akar lenni, akkor nem térhet ki a feladat elől.

A Fidesz V. kerületi polgármester-jelöltje Puskás András, Rogán jelenlegi helyettese lehet az internetes oldal információ szerint. A szocialisták Pásztor Tibort, a kerületi képviselőt indítják az önkormányzati választásokon.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Diocles
2010. augusztus 12. 16:04
elég csúnya ügynek tartom ezt, főleg, ha a Fidesz vezetése vagy Tarlós féltékenykedése miatt nem lép előre Rogán. Rogán felépítése ugyanis kulcskérdés volna, olyan semmitmondó, töketlen, szürke figurák, mint György István, aki Tarlós nagy kedvence, nem tudják őt pótolni. valakik most nagyon elkúrtak valamit a Fidesz felsővezetésében, és ezt most az egész jobboldal fogja megszívni, mert Rogán rengeteg voksot tudna, tudott volna hozni balról is.
==T==
2010. augusztus 11. 18:46
Így is túl sokáig maradt. Remélem ez a Zeppelines agyrém projekt megbukik...
szpal
2010. augusztus 11. 17:54
Rogán nekem azóta nem szimpatikus, amikor kitalálta, hogy a körbekordonozott Kossuth-téren legyen éjjel zárható körbekerített közpark. Azóta világos, hogy a Fidesz nemzeti színbe bújtatott MSzP csupán.
gilyanpeter
2010. augusztus 11. 17:05
Tehetséges politikus. Főpolgármester lesz belőle 10 éven belül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!