"Vona kommandósai grasszálnak az országban"

2009. november 19. 19:12

Lendvai Ildikó szerint a szavak ideje lejárt, tettekre van szükség.

2009. november 19. 19:12
Ezt a Sajóbábonyban történtekkel kapcsolatban mondta az MSZP elnöke. A kormánytól azt kérte a politikus, hogy Sajóbábonyban már decemberben álljon fel önálló rendőrőrs. A rendőrségtől pedig azt várja el a politikus, hogy ha Magyar Gárda be van tiltva, akkor az ne is legyen. Ezzel kapcsolatban így fogalmazott: „Ma azt látjuk, hogy Vona Gábor privát kommandósai, privát rohamrendőrei grasszálnak az országban.”

A Fideszt arra szólította fel Lendvai, hogy szakítson meg minden kapcsolatot a Jobbikkal: "Ne akkorra ígérjen két pofont, ha egyszer valamikor kormányhatalmat szerez, hanem most és azonnal szakítson meg minden kapcsolatot a Jobbikkal, amely nyíltan a törvénytelenség pártjára állt" – fogalmazott az MSZP elnöke.

Lendvai: állítsák le Vona privát kommandósait! (atv)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sebastian Knight
2009. november 20. 14:43
Ez nem is rossz ötlet. Ahol szükség lenne rendőrőrsre, ott vonuljon fel a gárda, hátha tényleg felállítják. :) Bár attól még, hogy megvan az őrs, még nem biztos, hogy rendőr is jut oda.
honphibu
2009. november 20. 11:26
Arra reagálva, de nem a tiedre most kivételesen. :)
zoli28
2009. november 20. 11:20
Bocs, akkor félreértettem! (Azt hittem, a kommentekre reagálva írtad, amit írtál.)
honphibu
2009. november 20. 11:15
Nem neked írtam. Én az ilyen nyilatkozatokat már meg sem hallom, minek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!