Gyárfás-tévé indulna

2009. október 19. 15:06

Juszttól Friderikuszig itt gyülekeznének a kirúgott, mellőzőtt médiaszemélyiségek is.

2009. október 19. 15:06
Saját kereskedelmi csatornát indítana Gyárfás Tamás. Ha elindul, az új tévében gyűlhetnek össze az elmúlt hónapokban műsorokból kiszorult médiaszemélyiségek. A Gyárfás-tévé regisztrációs kérelmét már be is adták az Országos Rádió és Televízió Testülethez. A médiahatóságnak harminc napon belül be kell jegyeznie az új csatornát, ha formai hibát nem talál a beadványban. Tartalmi okokra hivatkozva eddig egyetlen adót nem jegyeztek be, néhány éve egy pornócsatorna próbálkozott hiába.

Az Index információi szerint a producer komoly névsort vonultat fel. A dokumentáció szerint a csatornaalapításban partner lenne Friderikusz Sándor, aki éppen a napokban tárgyal a Tv2-vel a reggeli műsor vezetéséről, és a Tv2-től elküldött Bárdos András is. A névsort bővítené Juszt László, A tévé ügyvédje című műsor házigazdája is. Az új csatorna programigazgatója Székely Ferenc lenne, de Gyárfás több napkeltés kollégája megjelenne, Lakat T. Károllyal és Pallagi Ferenccel az élen.

A producer kijelentette, saját tévéjének terveit október 6-án adta be az ORTT-hez. Ha lesz belőle valami, nem politikai csatorna lesz, hanem inkább vegyes jellegű, amelyben még kismértékben sem jellemző a politikai dominancia, "hiszen nincs értelme olyan tévét létrehozni, amelybe nem mennek be egyes politikusok".

Új tévét indítana Gyárfás (Index)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. október 19. 23:45
Tomi! Sápadt az arcod, lefogytál. Iszol te rendesen?
drkovax
2009. október 19. 16:02
Tulajdonképp nem is lenne rossz, ha ezek mind összegyűlnének a Gyárfás-tévén. Akkor elég lenne ott nyomni egyet a csatornaváltón...
luccy
2009. október 19. 15:12
"hiszen nincs értelme olyan tévét létrehozni, amelybe nem mennek be egyes politikusok" Mondja a Gyárfás. Mintha kicsit szenilis lenne. Lehet, hogy öregszik? Juszt egyébként már leigazolt az ATV-hez. Aminek nyilván ez a csatorna konkurencia lenne, még akkor is, ha nem lenne politikai töltetű, hiszen azért az itt felsorolt nevek biztosan leszűkítenék a közönséget egy bizonyos csoportra. Mily szép is egy olyan csatorna, ahol csak kirúgott médiasztárok szerepelnek :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!