Orbán Viktor Václav Klausszal tárgyalt

2022. december 01. 11:46

A megbeszélésen az ukrajnai háborúról és az Európa országait sújtó szankciós válságról volt szó.

2022. december 01. 11:46
null

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Václav Klaus korábbi cseh köztársasági elnököt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen az ukrajnai háborúról és az Európa országait sújtó szankciós válságról volt szó, amely gazdasági visszaeséssel és energiahiánnyal fenyeget.

Václav Klaus bemutatta Orbán Viktornak legújabb, „Az infláció visszatérése: Az eladósodás síkos útja” című könyvét is, amely hamarosan magyar nyelven is megjelenik az MCC Press gondozásában – mondta Havasi Bertalan.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2022. december 01. 15:13
Végtelenül szánalmas az az erőlködés, ahogy a szövetségeseit elvesztő, s nemzetközileg elszigetelődő, alapjaiban hibás világszemléletet terjesztő ( = mindenki hülye, csak mi nem ), ORBÁN-REZSIM kétségbeesetten igyekszik olyan közszereplőket találni, akik még nem undorodnak tőle / tőlük. Csak az utóbbi két hétben hivatkoztak egy egykori francia elnökjelöltre, egy japán ex-kormányfőre, egy Kevin Rogers nevű texasi politikusra, és még egy, Klaus nevű, hatalomból kiesett ex-re. Azt sejtetve, hogy a francia, a japán, és az amerikai közvélemény szemében a Felcsúti szélkakas egy befolyásos "nagy ember" Nos. A francia politikus 1%-ot sem kapott a Macron nyerte választásokon, a japán 3 évvel idősebb, mint a kora miatt általuk oly gyakran támadott Biden. A texasi pedig a képviselőválasztáson épp a múlt hónapban vesztett 2/3-nál is jóval nagyobb arányban, a demokrata ellenfelével szemben. Azt hiszem, ehhez nem kommentár nem szükséges.
dezilluzionista
2022. december 01. 12:03
Kleptokraták.
westend
2022. december 01. 12:00
El van Orbán szigetelődve, nincs mit szépíteni.
pintyőke
2022. december 01. 11:55
„Az infláció visszatérése: Az eladósodás síkos útja” Kac-kac, kukac!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!