Keresztény plakátpályázatot hirdet a Vasarnap.hu

2021. június 06. 08:16

A pályázat mottója: Járvány idején is remény

2021. június 06. 08:16
null

A Vasarnap.hu plakátpályázatot hirdet minden érdeklődő alkotó számára – olvasható az oldalukon. A pályázaton egy vagy több, álló formátumú grafikával lehet indulni, amelynek üzenete és megjelenése tartalmazza a „keresztény kulturális mód elemeit”.

A pályamunkálat június 30. éjfélig várják a [email protected] címre. A pályázatok közül az előválogatást követően a kiválasztott munkák a Vasarnap.hu közösségi felületeire felkerülnek, ahol majd szavazni lehet rájuk. A három legtöbb kedvelést szerző alkotást a következők szerint díjazzák:

I. Hely: Bruttó 100 000 forint

II. Hely: Bruttó 75 000 forint

III. Hely: Bruttó 50 000 forint

A szerkesztőség különdíjasa bruttó 50 000 forint díjazásban részesül. A legjobb alkotások a járványhelyzet elmúltával az ország több pontján is kiállításra fognak kerülni.

Címlapképen: A pályázat felhívása

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2021. június 06. 11:09
A pályázat mottója: „Járvány idején is Remény”. A jarvany idejen fokozott tempoban folyt a kozvagyon nem csak a fidesz bunszervezetehez, de azon keresztul a kereszteny egyhazhoz is. Ami cserebe a bunszervezet legitimitasat igyekszik tamogatni. Szep tema, de azt hiszem nincs eselyem nyerni vele.
Macskakalapban2
2021. június 06. 10:00
Számomra a Ripost heti magazínja testesíti meg a keresztény kulturális mód elemeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!