Újabb problémás felvétel került elő a dalai lámáról

2023. április 18. 13:24

Mutatjuk!

2023. április 18. 13:24
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, nyelvszopkodós botrányba keveredett a dalai láma. A vallási vezető egészen pontosan egy indiai kisfiú szájára adott puszit majd, azt kérte, hogy szopogassa a kinyújtott nyelvét. 

Most előkerült egy másik felvétel, amely egy 2016-os konferenciáról származik, amelyet az USA-beli Indiana államban tartottak, és ahol több ismert közéleti személyiség is tartózkodott. A videón az látható, ahogyan a dalai láma előbb „megcsiklandozza” Lady Gaga combját, majd azokon a részeken érinti meg, ahol az énekesnő szaggatott farmerja nem takarja a testét.

A felvételen az énekesnő először csak nevet a kialakult helyzeten, utána azonban lefogja a dalai láma kezét. Ezután a vallási vezető szemébe néz, és zavartan mosolyogva megrázza a fejét. 

A videót itt tekintheti meg:

Nyitókép: Boris Roessler / DPA / AFP

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sven
2023. április 21. 23:55
A buddhistáknál ez nem téma, bármi mehet, nem kell a morális aggályokkal szöszölni szerintük. A lélekvándorlással mindenre tudnak egy magyarázatot. Ezért terjedt el annyira nyugaton. Meg is van az eredménye. Sebestyén Bazsika főbuddhista, majd jön egy jó spiriduma magyarázattal, amit csak ő ért meg, de jól hangzik és toleráns.
grrrgo
2023. április 18. 23:06
Nagyon egyszerű! Ki kell írni hogy DeepFake ! Ja, hogy a világ elfelejtette, hogy az is van, meg kriptó? Most már csak a sz?ros ChatGPT a menő? Ez a baj a mai emberiséggel! Leszedált divatmajmokat csináltak az emberekből. Basszus, több mint 85 éves! Biden se találja meg egyedül a Bidét! Szegény szerencsétlennek még nem szóltak, hogy ideje lenne reainkarnálódni! De lehet, hogy csak nem akar Kínai lenni (az új életében), inkább azon gondolkodik, hogy ő is mesterséges intelligenciaként születne újjá!
Jacques Foche
2023. április 18. 23:00
Akkor elmondhatjuk, hogy a Dalai Láma út (a helyesírási hibától eltekintve) kicsit el lett kapkodva? Csak most már égő volna megint átnevezni pl. Tajvanban baj van dűlőre, úgyhogy marad ez.
pasqual.dorje
2023. április 18. 20:00
Nem érzékeltem ebben a jelenetben semmi különöset, pláne sekszuális töltetet. Vicces közvetlenséggel odabirizgál az ujjával a mesterségesen kiszakított gatyára, az alany pedig nevet rajta. Nekem kb. ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!