A nyomásgyakorlás része az amerikai lehallgatás - Stratéga Bendarzsevszkij Antonnal

2023. április 13. 17:00

Kiszivárgott ukrán ellentámadás, NATO-szövetségesek lehallgatása, amerikai nyomásgyakorlás. A Stratéga e heti vendége Bendarzsevszkij Anton, az Oeconmus szakmai igazgatója.

2023. április 13. 17:00
null
Pócza István
Pócza István

Bár az orosz társadalom 45-50 százaléka már azt szeretné, ha béke lenne, a jelenlegi Oroszországban szinte még a béke jelszava is tiltott – derült ki a beszélgetésünkből. Bendarzsevszkij Anton szerint Oroszország nem áll jól a mobilizáció terén, s minden egyes újabb mobilizációs lépés az instabilitás irányába tolja a rendszert. Eközben az amerikaiak NATO-szövetségeseket hallgattak le, amely az Oeconomus szakmai igazgatója szerint bár nem ildomos, senkiben nem lehettek olyan illúziók, hogy az amerikaiak a technológiai fölényüket erre ne használnák fel. Európa ettől függetlenül is bonyolult helyzetben van, ugyanis miközben a legtöbb európai ország a NATO tagja, az amerikaiak által elképzelt bipoláris világrend Európa számára mégsem előnyös. A beszélgetés során többek között arra a kérdésre is választ kaptunk, hogy az orosz vagy európai állampolgárok érzik-e meg jobban a brüsszeli szankciók hatását.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
counter-revolution
2023. április 14. 05:51
A NER miért futtatja ezt az SZBU-s férget?
decalco
2023. április 14. 00:25
Anton, mi Magyarok utálunk téged mint a szart! Egy mocskos ukrán geci vagy! Takarodj vissza a hohol anyád retkes picsájába, ott terjeszd ezt a szemét propagandát !
Korn
2023. április 13. 23:11
Ócska csicska ez a gyerek.
fogd a pénzt és kuss
2023. április 13. 20:49
anton ismét mellé lőtt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!