Megrázó képek és videó a körúti horrorbaleset helyszínéről

2023. február 19. 14:23

A Harminckettesek terénél történt az eset.

2023. február 19. 14:23
null

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, villamosmegállóban gázolt halálra egy autó egy fiatal nőt Budapesten. A megállóról és az autó roncsairól a Metropol közölt friss képeket. A cikkben szemtanúkra hivatkozva megírták, hogy „egy, a Blaha Lujza tér irányából arra száguldó kocsi megcsúszott, és egyenesen a villamosmegállóba csapódott, ahol elgázolta az ott várakozó fiatal nőt, végül pedig egy oszlopnak rohanva állt meg”

Forrás: Metropol
Forrás: Metropol

Az egyik szemtanú így mesélt a lapnak: „a villamosmegálló szinte teljesen porig volt rombolva, szóval valószínűleg azon is átmehetett a kocsi, vagy legalábbis nekiment, mert az üvegtábla is ki volt szakadva-törve”. Mint fogalmazott, 

Az autó eleje szinte teljesen összezúzódott. Azóta is csak ez a baleset jár a fejemben. Az én gyerekem is majdnem ennyi idős, és csak azon gondolkozok, hogy mi van, ha pont ő áll abban a megállóban. Őszinte részvétem a családjának”.

Nyitókép: Metropol

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. december 13. 19:23
A 2,2 az Gyurcsánynál enyhe szalon spicc
Kormánypárti2
2023. február 19. 19:33
Részvétem.
FeketeFehér
2023. február 19. 19:29
Egyébiránt meg valóban fontosnak tartom a környezetvédelmet. Mélyen felháborít, hogy fideszes kötődésű gazdasági szereplők szétcseszik a Fertő-tavat, ellopják a Balatonföldvári strandot, nádast írtanak ott, ahol tilos, szétbaszták a Balaton felvidéket, és pénzért bármit kiírtanak, ami a természet része. Újbudán is, meg szemközt pesten is fideszközeli vállalkozók tesznek élhetetlenné budapesti területeket, hogy sok pénzt keressenek. Kormányzati támogatással. A közelemben egy nyíltan fideszes vállalkozás baszott le egy tízemeletes házat oda, ahova az tökre nem való. Most akkor Karácsonyra kéne haragudnom?
Borossy
2023. február 19. 19:03
Rendet Budapesten!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!