Ál-Klicsko Karácsonynak: B*sszuk meg a konzervatívokat! (videó)

2022. augusztus 08. 21:21

A főpolgármester erre csak röhögött.

2022. augusztus 08. 21:21
null

Karácsony Gergely nemrég egy ál-Klicskoval beszélgetett. Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, a budapesti főpolgármester is a deepfake áldozata lett, amikor azt hittel, hogy Vitalij Klicskoval beszélget. Az esetről hétfőn egy videó is napvilágot látott, ami kapcsán Déri Stefi készített egy videót.

A videó tanúsága szerint volt egy egészen arcpirító momentuma is a főpolgármester és az ál-Klicsko párbeszédének: amikor Karácsony megköszönte az együttműködést Klicskonak, az ál-Klicsko kijelentette, hogy

Karácsony tolmácsa aztán megköszönte az ál-Klicsko felajánlását is, tudnillik a „telefonbetyárok” kijelentették, hogy támogatják Karácsonyékat a következő választásokon.

Nyitókép: Mandiner

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kubota
2022. augusztus 10. 22:24
Annyira, de annyira elbeszélgetnék egy felvilágosult, liberális budapesti lakossal, aki erre a végtelenül buta, ostoba emberre szavazott és megkérdezném tőle, hogy MIÉRT??? Hogy butulhatott el ennyire Budapest nép és miért viselnek az erre szavazók szemellenzőt??? Nem, egyáltalán nem vagyok kíváncsi az esetleges liberális véleményre, miszerint a Fidesz... Egész egyszerűen erről az emberről süt a butaság! Mintha egy vidéki kocsmában, egy törzsvendég alkesz lenne, akinek az üveges tekintete, a kényszeredett vigyora (azaz nem ért SEMMIT) mindent elárul egy perc kommunikáció után! Már az is gyanút kellene, hogy keltsen, hogy képtelen egy nyomorult jogosítványt, angol nyelvtudást abszolválni! Ez egy főpolgármester!?!
Namond
2022. augusztus 09. 16:12
A hazaárulás fogalmának valós polgári és büntetőjogi tartalmat kellene kapnia.
zakar zoltán béla
2022. augusztus 09. 13:37
A képen a bal oldalon bólogató csigabiga lat.in.szakos?
Reszelő Aladár
2022. augusztus 09. 13:19
Az ember aki soha sem akarta azt csinálni, amire éppen jelentkezett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!