Történelmi győzelem itthon, alternatív valóságépítés külföldön

2022. április 07. 16:15

A vasárnapi választáson elég egyértelmű eredmény született, mégis sokakat meglepett. A nyugati mainstream média nem erre számított, de azért az alternatív értelmezések kreálása azonnal megindult. A választás külföldi fogadtatását igyekeztünk körüljárni.

2022. április 07. 16:15
null

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsuuuzsaaa
2022. április 07. 22:21
Teljesen az az érzesem, a ballib eldöntötte, át"segít" minket az utca másik felére, mert szerintük nekünk az jó. "Köszi, nem, ezen az oldalon lakunk, itt van dolgunk, ...", válaszoljuk. Felháborodnak. De ők "segíteni" akarnak átkelni az úttesten. Nem megyünk. Már idegesek. Elmondanak bennünket mindenféle agymosott nácinak, fasisztának, mert nem kérünk a segítségükből. Szerintem ez netto erőszak, zaklatás, nem segítségnyújtás.
Nagyhuba1
2022. április 07. 20:35
A legfontosabb mi van ITTHON. 137, hogy erről mit gondolnak máshol másodrendű.
llnnhegyi
2022. április 07. 19:49
Akárcsak a kismalacok,úgy viselkedik a liberalbolsevista genderista LMBTQ megszólalók!! Visitoznak,sivalkodnak! Idősebbjei,mint a sirató asszonykórus! Ilyen nagyszerű jobboldali siker után zumba zene, fitness! Lucky, lucky, lucky.. m
Kormánypárti1
2022. április 07. 19:30
Ki kell tartani! Mindenki nyaljon sót!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!