Ukrajna vagy Oroszország mellett állunk?

2022. március 29. 18:05

Magyarország elszigetelődött, Magyarország akadályozza Ukrajna megvédését – ezeket halljuk most már napok óta. De mi ebből az igazság? Ennek jártunk utána: megnéztük, mi történt a múlt heti EU- és NATO-csúcson, és ezek alapján kerestük a választ arra a kérdésre, hogy kinek az oldalán áll Magyarország.

2022. március 29. 18:05
null

 

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat.

Összesen 258 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2022. március 30. 15:14
Hé! ezeknek a zukránoknak a felmenői levágott magyar fejekből piramist építettek, úgy hogy addig lője őket a Putyin amíg kő kövön nem marad!!!!
Péterffy
2022. március 30. 13:22
"Magyarország ott lesz mindazon országok temetésén..."
setti54
2022. március 30. 07:02
Nem tagadva, hogy az agresszor Oroszország, én Putyint támogatom! A magyarázat egyszerűbb, mint gondolnánk: Ukrajna nekünk mindig, mindenkor az ellenségünk volt a történelemben! Természetesen emberiességi alapokon segíteni kell a menekülő családokon minden eszközzel, de az ukrán fenyegetőzések Magyarország irányába ismét indokolják az álláspontomat.
petabi
2022. március 30. 02:18
"Ukrajna vagy Oroszország mellett állunk?" Magyarország mellett állunk,és a realitás talaján állunk. A realitás pedig az,hogy ez a háború az USA háborúja. 10 éve készülnek rá,csak éppen az ukránokat küldték harcba.Sunyi,aljas módszer. A realitás az,hogy Európa és nem csak mi túlzottan rá van utalva az orosz energiára,meg másra is. Ez nem tetszik az USA-nak,ezért kellett megfúrnia az EU-orosz együttműködést. A realitás az,hogy már van egy romokban heverő ország,ez Ukrajna.Jó biznisz lesz újjá építeni. Van egy agyonszankciózott ország,ez Oroszország,a világ legnagyobb területű országa.Túl fogja élni a szankciókat. A realitás az,hogy a szankciók Európát is nagyon súlyosan visszaveti a következő években,és éppen ez az USA célja. Azt nem értem,miért nehéz ezt belátni. A realitás meg a részletekben rejlik. Hernádi nemrég mondta el az Info rádióba,hogy több évbe és rengeteg pénzbe kerül,ha orosz olaj helyett másra kell átállni,a technológia miatt. A realitás az,hogy földgáz hiányában hónapokon belül teljesen leáll a magyar gazdaság és a nyugati is évtizedeket esne vissza. A realitás az,hogy ezen is az USA keresne,dollár milliárdokat. Miért jobb nekik kiszolgáltatva lenni,ha már egyszer nem képes Európa önellátó lenni energetikailag.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!