Jakab: Követeljük a járványügyi korlátozások eltörlését!

2022. február 23. 15:57

Az előválasztáson negyedik helyen végzett politikus szerint a kormánynak „végre felnőtt emberként kéne kezelnie a magyar társadalmat”.

2022. február 23. 15:57
null

„A vidéki országjárásom egyik legfőbb tanulsága az, hogy az embereknek elegük van a járványügyi korlátozásokból”számolt be Jakab Péter Jobbik-elnök szerdai videójában.

A politikus a videóban arról beszélt: „Jönnek a hírek, hogy Nyugat-Európától Lengyelországig a legtöbb ország eltörli az emberi szabadságjogokat korlátozó intézkedéseket. Mi magunk is azt követeljük, hogy végre a kormány kezelje felnőtt emberként a magyar társadalmat. Mindenki el tudja dönteni, hogy felveszi-e az oltást, vagy nem veszi fel, felveszi-e a maszkot vagy nem veszi fel, elmegy egy rendezvényre vagy nem megy el. Szabad országot akarunk,

ahol a kormánynak nem az a dolga, hogy bármire is kötelezze a polgárokat, hanem az, hogy vegye tudomásul a polgárok szabad akaratból meghozott döntését”. 

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarvagyoknemturista
2022. február 24. 17:47
Követelem jakab péter eltörlését!
cs.laura
2022. február 24. 10:55
Majd a szakemberek tudni fogják azt mikor kell leállítani!! Ahogy eddig is ők döntöttek és nem a politikusok!! Még a kormány sem szól ebbe bele! Ki vagy te, hogy ezt követeld??
yazoo.tributary
2022. február 24. 09:44
Nekem is kurvára elegem van belőled meg a sleppedből, mégsem takarodtok el. Na? Mégsem sírom tele a virtuális teret te senki.
MaBaker
2022. február 24. 09:16
Két évet végig kussolt, aztán most még ki is meri nyitni a pofáját. Bezzeg Toroczkait, aki következetesen ellenezte az idiótábbnál-idiótább korlátozásokat, nem fogja így megfuttatni a mandi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!