Sargentini: Trollokat küld rám a magyar kormány

2019. január 29. 17:59

„A magyar kormány gyűlöletkampánya biztonsági problémát jelent számomra.” Videó.

2019. január 29. 17:59

Judith Sargentini a magyarországról szóló jelentés elfogadása után a magyar kommentelők célkeresztjébe került – írja a Euronews. A holland politikus szerint a magyar kormány állhat a támadások mögött.

„Odáig mentek, hogy újsághírdetéseket és tévéreklámokat adtak fel. Nemrég pedig a magyar kormány fizetni kezdett a rólam szóló twitter üzenetek és kommentek népszerűsítéséért, különösen a holland és a belga oldalakon" – mondta a portálnak Sargentini. A képviselő azt mondta, nem válaszol ezekre az üzenetekre.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár hétfőn Brüsszelben azt mondta, Sargentini, ahogy bárki más, biztonságban lenne Magyarországon.

A holland politikus azt mondta, biztos abban, hogy a magyar kormány vigyázna rá, ha Magyarországra utazna, de az ellene indult kampány miatt probléma lenne az, hogy hogyan találkozna ottani ellenzékiekkel. „A magyar kormány gyűlöletkampánya így is biztonsági problémát jelent számomra” – mondta Sargentini.

A holland képviselővel készült interjú egyébként azelőtt készült, hogy kiderült, nem engedtek be egy magyar tévstábot Sargentini amszterdami előadására.

(Euronews)

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2019. január 30. 17:35
- Az meg sem fordult a fejedben, hogy kormánypárti politikusokkal találkozzál? - Az meg sem fordult a fejedben, hogy kormánypárti szavazókkal, elégedett magyar emberekkel találkozzál? - Az meg sem fordult a fejedben, hogy április 8-án 2/3-os győzelmet könyvelt el a Fidesz? - Az meg sem fordult a fejedben, hogy nem kellene beleszólni annak az országnak a belpolitikájába, ahol már harmadszor nyert 2/3-dal Orbán Viktor kormánya? Persze, ha migránsok tömegeit engedtük volna be, akkor minden rendben lenne az Orbán kormánnyal, a demokráciával.
kombinátor
2019. január 30. 14:20
Judit Sargentini a gaz Holofernes fejével: https://deformacio.blog.hu/2018/04/13/sargentini_asszony_megmenti_europat_a_zsarnoktol
Gy_Istvan
2019. január 30. 14:07
Véletlen sem hiszem el, hogy ez a nő jót akar a magyar embereknek. Fizetett dumagép akinek az a dolga, hogy Magyarországot egy szörnyű helynek állítsa be. Mit tud ez rólunk?! Azt amit rinyálnak a csürhe politikusaink.
Hurka
2019. január 30. 12:52
Nem értem a holland szavazókat, miért küldenek olyan embert, aki nem a hollandok érdekeivel törődik a parlamentbe, hanem a Magyarországba történtekkel. Megutáltatja személyén keresztül a teljes holland társadalmat a magyarok kétharmadával.Észhez téríthetné már valaki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!