Senki nem ússza meg a Despacitót!

2017. július 28. 21:20

Ön is így menekül az évtized slágere elől?

2017. július 28. 21:20

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adam
2017. július 31. 11:34
Műbalhé. Olvastam egy cikket, hogy valahol betiltották. Utána kellett néznem, hogy mi ez, mert még soha sem hallottam. Azóta sem ütötte meg a fülemet sehol. Amúgy meg latin tucatzene, tényleg semmi különleges.
Nuttika
2017. július 31. 08:32
Vicces, tegnap hallottam először az egyik kedvenc japán-amerikai youtuber-től parodizálva. Előtte max a címét láttam. Csöppet se mondanám évtized slágerének. Elég pl. a Las Ketchupra gondolni a Ketchup song-gal. A csapból is az folyt. És? Egy slágeresek voltak, eltűntek. (Jó eséllyel a mostani tinik a büdös életben nem hallottak róla, pedig 2003 nem is volt aaaannyira régen :D ) Tipikus latin, fülbemászó tingli-tangli szám. Ha már spanyol, Enrique Iglesiass-nak kismillió jobb száma van. És ő csak egy, a felkapott és hype-olt spanyol előadók közül. Minden évben vannak ilyen számok. Most őszintén, hány tini rázza még a Gagnam Style-ra? Pedig 5 éve youtube rekordot döntött és gyakorlatilag nem volt fiatal, aki ne ismerte volna.
yanoo
2017. július 30. 09:55
Unalmas, idegesítő egynyári sláger. A Slayer összehasonlíthatalanul jobb.Még az összehasonlítás is sértő a Slayerre nézve.
Akitlosz
2017. július 29. 23:51
Hát pedig sohasem hallottam. Amit ilyen pofátlanul reklámoznak az nem lehet jó. Magamtól jobb zenéket találok amelyeket nem reklámoznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!