Itt a fekete srácok gulyás-videója

2017. július 06. 14:38

Gulyás, akarom, gulyás, gimme some – itt a Magyarországon tanuló afrikai srácok újabb gasztroslágere.

2017. július 06. 14:38

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. július 07. 12:44
Kellemetlen lehet a fideszesnek, amikor el kell döntenie, hogy ki a jó migráns, meg ki nem az. Meg ha találkozik egy szinesbőrűvel az utcán, akkor turistának, itt tanuló diáknak, üzletembernek, esetleg most menekült szíriai fogorvosnak nézi....
annamanna
2017. július 07. 06:01
Ha ezek imádják a gulyást, akkor nyilván nem muzulmánok* (legalábbis nem érdekli őket a muszlim vallás, mert akkor a karcagi birkafőző fesztiválnak csápolnának legfeljebb**). * "Nigériában a lakosság fele muzulmán, akik elsősorban északon élnek. Délen többnyire keresztények élnek, az összlakosság kb. 40%-a. A maradék 10% törzsi vallású vagy vallástalan.[20] Az ország középső részén rendszeresek az erőszakos összetűzések a muszlim és keresztény lakosok között. Searchtool right.svg Lásd még: Joruba vallás és Boko Haram" ** "A nigériai konyha legfontosabb eleme a különbözőképpen feldolgozott kecske. Ez lehet leves, főzelék, vagy hasonló, állagában a kettő között lévő eledel. A külföldi turistákat szeretettel fogadják Jollof-rizzsel, ami egy vörös színű, fűszeres, hússzeletekkel ízesített rizs. Az országban vigyázni kell, mert a legkülönfélébb ételek lehetnek romlottak vagy szalmonellásak." Egyébként a klipből kiindulva talán tényleg komolyan gondolják az ittmaradást, mert - lelkesen tanulnak magyarul - igyekeznek kiismerni a magyar szokásokat, kultúrát, - zavarbaejtően dicsérik a gasztronómiát, és szoktatják magukat hozzá, bár lehet, hogy ezzel csak tartják magukat a nigériai illemtanhoz: "Ha magánháznál eszünk, mindig dicsérjük meg az elfogyasztott ételt." Jólneveltek. Ők az üdítő kivétel.
választópolgár
2017. július 06. 15:47
Az arab és afrikai országokban népességrobbanás van. De ha ez nem lenne, akkor az éghajlatváltozás miatt özönlenének. Egyiptom 83 milliós, és évente 1,2(!) millió fővel növekszik úgy a lakosság, hogy az országnak csak a 4%(!)-a LAKHATÓ. Miért is tartozom én "toleráns befogadási kényszerrel" egy primitívségében túlszaporodott, élőhelyét lelakó, önfenntartó társadalmi berendezkedést létrehozni képtelen arabbal vagy afrikaival szemben? Főleg amikor a 15 milliós magyarság a valódi védelemre szoruló kisebbség ezen népek tengerében? A milliárdos népek tengerében a magyarság a védendő kisebbség. Kongó 81 milliós, évente 1,7 millió fővel növekszik a lakosság. Kenya lakossága 6 millió főről 44 millióra emelkedett, évente 1 millió fővel növekszik az ország lakossága. 50 év alatt majdnem 40 millióval lettek többen. Tanzánia lakossága 7 millióról szintén 44 millióra emelkedett, a lakosság 1,2 millió fővel növekszik évente. Szintén 50 év alatt sikerült ezt összehozni. Etiópia már most 86 milliós ország, a lakosság évente majdnem 2 millió fővel növekszik. Kamerun 20 milliós ország, a lakosság évente félmillió fővel növekszik. Szudán 35 milliós, szintén 1 millióval növekszik évente a lakosság. Nigéria 174 milliós ország, többen laknak ott, mint Oroszországban, és a lakosság ÉVENTE 4 MILLIÓ FŐVEL NÖVEKSZIK! Tudósok szerint ha ez így folytatódik, a század végére Nigéria lakossága el fogja érni az 1 milliárdot. Itt egyszerűen primitív túlszaporodásáról van szó. "Humanitárius befogadása" azoknak akik 5-10 gyereket gyártanak felelőtlenül a semmibe?
választópolgár
2017. július 06. 15:30
Kormánypropaganda? Ők szerepelnek orbán neaztnézzékamitmondokhanemamitcsinálok viktor népnemzeti marketing kormányának bevándorlási hivatalának a honlapján is, ami egyáltalán nem bátorítja a fekete afrikaiakat a hozzánk migrálásra: http://www.bmbah.hu/index.php?lang=hu Lesz belőlük hasznos állampolgár: https://www.youtube.com/watch?v=3IretnAuII8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!