Újabb horror a Nébih új videóján

2016. április 12. 10:04

Könnyed, zenés ellenőrzés helyett ismét kézikamerás horror-rövidfilmet készítettek a Nébih szakemberei, ezúttal egy illegális monori vágóhídon.

2016. április 12. 10:04

Egymilliárd forintot meghaladó összegű költségvetési csalás gyanúja miatt öt embert őrizetbe vettek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) győri pénzügyi nyomozói, a bűnszövetség a sertéshús áfájával trükközött.

A bűnszövetség monori vágóhídján a NAV mellett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) munkatársai is ellenőriztek, és áldatlan állapotokat találtak. A higiéniai és munkakörülmények nem voltak megfelelőek, az áruk eredetét pedig nem tudták igazolni.

A több mint négy tonnányi, eredetigazolás nélküli húst a Nébih megsemmisíttette, a vágóhíd tevékenységét pedig felfüggesztette.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2016. április 12. 11:15
Hála Isten! Minél több "kommandót", hogy a mocskokat felszámolják minden területen! Teljes vagyonelkobzás, 20 év börtön.
kurbitalis
2016. április 12. 11:13
Amíg csak ejnye-bejnye van és nem azonnali vagyon elkobzás, közegészségügyi veszélyeztetésért legalább 20 év börtön, addig ez nem fog változni. A gyrost eddig sem vettem meg, mert eleve gusztustalan az, ahogy ott farigcsálnak, a nyitott ablakon keresztül lepi be az út pora a felfűzött, ki tudja, milyen körülmények között készült húst, de most már a járdán is messzire elkerülöm, amióta olvastam, hogy valamilyen építésről szerzett keverődobban keverték a húst, és onnan látták el a gyrost árusítókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!