EU-hazugságszótárt állítana össze Morvai Krisztina

2016. március 08. 11:22

Morvai Krisztina szerint az egységes piac és a munkaerőpiaci integráció gyarmatosítást jelent, míg a szabadkereskedelem a munkabérek leszorítását és a helyi mezőgazdaság tönkretételét.

2016. március 08. 11:22

Morvai Krisztina, a Jobbik EP-képviselőjének egy lapunknak e-mailben elküldött videója szerint az EU-s nyelvezet másképp értelmeződik Közép- és Kelet-Európában: itt az egységes piac gyarmatosítást, a szabadkereskedelem pedig a munkabérek leszorítását jelenti.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. március 09. 07:55
Ha összegyűjti azt a temérdek hazugságot amit a jobb és bal-komcsik rendszeresen előadnak, akkor egy megyei könyvtár megtelne vele úgy, hogy más könyveknek már egy deka hely sem maradna. De hát, erre a sok mocskos hazugságra vevő a buta proli. A nyilvánvalóan igaz beszéd idegesíti az ökröket és szélsőségesnek tartják azt.
o _ A
2016. március 09. 07:05
Ennél a nőnél demagógabb kevés van.
Mindjárt
2016. március 09. 05:32
Csak a magyargyűlölő patkányoknak nem tetszik, hogy Morvai megemlíti a magyarok sérelmeit. Az ilyen idegen, magyargyűlölő söpredék takarodjon hazánkból. Eleget gyilkolták a magyarokat ezek a patkányok. Eleget szívták a magyarok vérét.
Strassnoff Ignác
2016. március 08. 21:41
Morvai most a saját dumáját nyomja, vagy a Moszkvából kapott anyagot olvassa fel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!