„Valódi” nemzeti konzultációba kezdett Vona Egerben

2016. február 18. 09:36

Vona Gábor megyeszékhelyeken folytat „valódi” nemzeti konzultációt, amelyen elsősorban három területre koncentrál: az egészségügy, az oktatás és a korrupció témáit.

2016. február 18. 09:36

Először a szakmai szereplőkkel, majd a választópolgárokkal konzultál a Jobbik szerte az országban az egészségügyről, az oktatásról és a korrupcióról: Vona Gábor pártelnök a megyeszékhelyeket fogja végigjárni, Egerben kezdte a túrát.

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Photon
2016. február 18. 19:36
Vona áruljon inkább virslit. Mustárral.
brabant89
2016. február 18. 19:29
Ez egy teljesen logikus, racionális húzás a Jobbiktól. A menekültügy hasznát teljes egészében Orbán és a Fidesz zsebelte be, most előkerült egy téma, az oktatás, amely láthatólagnem sikerágazat, és a tanárok mozgolódása lehet, hogy mozgásba hozza a másik Fidesz altal hanyagolt ágazatot, az egészségügyet. Teljesen logikus, hogy Vona most ezekre fekszik rá. Azt meg mindnyájan tudjuk - max. a legelvakultabb Fidesz-hívők nem hajlandók elismerni - hogy az Orbán által végzett "nemzeti konzultációk" igazából szemfényvesztések voltak.
Strassnoff Ignác
2016. február 18. 15:12
Zázrivec alulmaradt a nagyot-mondó versenyben. Bármit kitalál, azt Orbán már csinálja. Ez meg próbálja megdumálni, hogy ő ugyanazt jobban csinálná. Ki van zárva. Ennél profibb módon lopni nem lehet. Normális ember nem szavaz rá, a Fidesz hívő meg minek szavazna, mikor az ő istenei ugyanazt a nótát fújják, csak nekik tettekre is van módjuk. Marad a saját eredeti tábora, ami meg baszott kevés a hatalom megszerzéséhez. Szar ügy. Zázrivec úgy járt az Orbán elleni harcban, mint faltörő kos a fotocellás ajtóval. Talán még kellett volna kicsit tanulnia a Fideszben, hogyan kell ezt ügyesen csinálni! Ott akar ez a szerencsétlen biciklit lopni, ahol Bolseviktor naponta bicikligyárakat lop. Szánalmas...
Békanász a hasadon
2016. február 18. 14:54
Zázrivecz a bőre őre Ezt használja faszra, főre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!