Arab zenével leplezi le a NÉBIH a dugigiroszost

2015. december 16. 11:06

Betonkeverőben készült a giroszhús egy illegális üzemben, amit a NÉBIH kapcsolt le. A felvételeket keleti dallamokkal tette hangulatossá hatóság.

2015. december 16. 11:06

Egy pest megyei húsnagykereskedést ellenőrzött december elején a NAV Pest Megyei Adóigazgatóságának megkeresésére a NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatósága. Az eljárás során összesen több mint 22 tonna terméket foglaltak le a szakemberek, valamint felfedeztek egy engedély nélkül működő gyros előállító üzemet is. A rajtaütésről készült videót keleti ütemekkel varázsolta hangulatossá a hatóság.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
e.o.storm
2015. december 16. 18:56
Ismétlem: a magyar kajáldákban a salátaáral próbálják betrükközni a pénzt. Persze erre a nép visszahőkől a salátarendeléstől. Ezekben a muzlim kócerájokban viszont legalább automatikusan odacsapják a vitamint a hús mellé. Ők avval csalnak, hogy borjúnak hazudják a marhát országszerte miután és mielőtt megkefélték a lányod, meg mindent ami mozog még a környéken.
Morgen
2015. december 16. 18:52
Húst megbízható helyről és otthon feldolgozni. Nálunk ez a jelszó. Bort meg saját termésből. Felőlünk bezárhatnak az éttermek és soha nem veszünk feldolgozott árut. Igaz, ételmérgezésünk sem volt soha. Nem értem az embereket. Mindent megvesznek, amiről nem tudják, miből és hogyan készül.
thymian
2015. december 16. 18:10
Boá. Én nem eszek töröknél. Az arab zene viszont tetszik, főleg míg nem Európában kell rendszeresen hallgatnom. Attól ételmérgezést sem lehet kapni.
Pandaka pygmaea
2015. december 16. 13:20
Ezzel a zenei aláfestéssel szürreális egy élmény volt, nem mondom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!