A falnak szorítva tartottak vissza egy férfit a Blahán

2015. május 02. 11:29

Egy férfit a falhoz szorítva tartottak vissza az önkormányzati rendészek a Blaha Lujza téri aluljáróban. A videóból nem derül ki, mi volt az intézkedés oka.

2015. május 02. 11:29

A Facebookon terjed a fenti videó, amely már több mint 12 ezer megosztásnál, és 330 ezer feletti megtekintésnél jár. A videón a Blaha Lujza téri aluljáróban egy visszatartás látható április 30-án, ahol több önkormányzati rendész egy férfit a falnak szorít. Az intézkedés a metrólejáró mellett történt, és több sorban nézték végig az emberek, hogy mi történik.

Azt nem lehet tudni, az önkormányzati rendészet tagjai miért tartották vissza a férfit. Az ügyben megkerestük a Józsefvárosi Közterület Felügyeletet, amint válaszolnak kérdéseinkre, azt közöljük. Ha Önök látták az intézkedést, vagy tudják mi történt, kérjük, kommentben írják meg nekünk.

Frissítés:

A Hír24 megkereste a Fővárosi Önkormányzati Rendészet Igazgatóságának Sajtószolgálatát, akik az alábbiakat közölték:
„A rendelkezésünkre álló információk alapján a felvételen látható férfi, a vele szemben jogszerűen intézkedést kezdeményező közterület-felügyelőink közül az egyik munkatársnőnket tettlegesen bántalmazta”.

A lapnak küldött tájékoztatás szerint a bántalmazást követően – a törvényi felhatalmazás alapján – tartották vissza a férfit, amíg a rendőrség a helyszínre érkezett, testi kényszert alkalmazva.

A sajtószolgálatnál hozzátették: „Közterület-felügyelőink a fentieknek megfelelően jogszerűen, szakszerűen, törvényesen és arányosan jártak el, ám minden ilyen esetben - jogszabályi előírás alapján - belső vizsgálatnak is alá kell ezt támasztania. Tekintettel arra, hogy bűncselekmény történt, bővebb információt az esettel kapcsolatban a rendőrség adhat.”

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brókerkormány
2015. május 03. 10:34
**de Coverley Büszke lehetsz magadra, ilyen aljas tróger ocsmány anyázást is rég hallottam Ez olyan messze van a fidesz KDNP Népnemzettthhyyy """keresztény" mentalitástól mint Makó az izraeli koncentrációs táboroktól
Brókerkormány
2015. május 03. 10:12
**de Coverley 2015. május 3. 08:58 @Brókerkormány Orbánozol? Geci Azért becsülendő, hogy elvakult fideszdroidként becsületesen kimondod az Igazságot:))))) Igen, orbán valóban Geci és nemcsak Simicska hanem még vagy 7 Millió magyar ember szerint
Brókerkormány
2015. május 03. 01:03
Ma nincsenek szolgálatban a fizetett zsideszes bérminuszolók?:) Ilyenkor már letelt a sabbath vagy nem?:)
Brókerkormány
2015. május 03. 00:54
bakonyibetyár Beri Barbi cigány rüfkének meg jól alárúgnák. Ki az a Beri Barbi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!