Nincs értelme csak egy olimpiáért felépíteni valamit

2015. január 08. 09:23

Szabados Gábor sportközgazdász szerint az olimpiai rendezéssel kapcsolatban az a legfontosabb, hogy olyan dolgokat építsünk, amit utána tud használni a város.

2015. január 08. 09:23

Szabados Gábor sportközgazdász szerint nem ördögtől való a budapesti olimpia terve, de fontos, hogy olyan dolgokat építsenek a keretében, melyet később is tudta használni a város.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2015. január 08. 13:16
Ha még nem volnánk eléggé legatyásodva és honatyáink a maguk dicsőségének hajszolása kedvéért sikeresen belezavarnának minket a susnyásba, akkor javasolnám, hogy legalább NE BUDAPEST pályázzon. Mondjuk egy Miskolc-Debrecen-Nyíregyháza háromszögre igencsak ráférne egy kiadós infrastruktúra fejlesztés, ami lökést adhatna az egész térségnek.
krisztoforo48
2015. január 08. 11:38
Jól seggbe kellene rúgni azokat,akik időről-időre előhozzák ezt a témát.A fél ország nyomorog,de rongyrázást akarnak és újra lenullázni az országot a következő évtizedre.Vegyék már végre tudomásul,hogy nem ez most a legfontosabb!
MZ/X
2015. január 08. 11:35
Olimpia megvalósítható, ha nem egy városra, ha nem egy országra méretezik. A különböző sportágak versenyei máshol lennének megrendezve. Talán így összejöhetne a dolog. A fociban is hasonló a történet az EB-vel kapcsolatban, csak ott nem egy ország, hanem országok rendezik majd.
yanoo
2015. január 08. 11:00
Most már a NOB sem támogatja feltétlen a gigaolimpiákat.Figyelembe veszik a költséghatékonyságot és az olimpia utáni hasznosítást is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!