Van-e antiszemitizmus a szocialista pártban?

2014. szeptember 04. 19:51

Suchmann Tamás szerint az MSZP szavazótáborának 38 százalékáról elmondható, hogy antiszemita, Szanyi Tibor szerint viszont ez a szám nulla, vagy ha nem, gyorsan leviszik nullára.

2014. szeptember 04. 19:51

A szocialista Suchmann Tamás szerint az MSZP-n belüli antiszemitizmus tabutémának számít, az MSZP valamennyi vezetője tudott róla, de mindannyian a szőnyeg alá söpörték politikai érdekből. A politikus szerint 38 százalék az aránya a baloldalon azoknak, akikre rá lehet mondani, hogy antiszemiták. A szocialisták európai parlamenti képviselője szerint az MSZP-ben nincs antiszemitizmus. „Az MSZP-n belül az antiszemiták aránya nulla százalék, de ha nem úgy lenne, akkor nulla százalékra visszük” — nyilatkozta Szanyi Tibor.

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. szeptember 06. 07:58
Sulamit Aloni volt izraeli oktatási miniszter az antiszemitizmusról: “- Ez egy TRÜKK, mindig használjuk. Ha valaki Európából bírálja Izraelt, akkor felhozzuk a holokausztot, ha pedig ebben az országban (Amerikában – a szerk.) kritizálja Izraelt, arra azt mondjuk, hogy antiszemita. ..."
ciseaux
2014. szeptember 06. 00:34
"A Szanyi megint többet ivott a kelleténél. Még, hogy 0% lenne az antiszemiták aránya az MSZP-ben?" Abban a pártban, ahol olyn ethnikai kisebbségiek, mint Lendvai, Szanyi, Tóbiás, Burány, Schuchman, Steiner, Harangozó, Arató, Bárándy, Hiller, Horn, Mesterházy, Gurmai, stb.-k viszik a műsort, csak minusz zéróban lehet antiszemitizmusról beszélni, mert olyan nincs. Anti-cionista lenne, de éppen a fenti mszp-se miatt lehetetlen...
Brigadéros
2014. szeptember 05. 21:40
Van-e antiszemitizmus?...Nincsen...de igény az volna rá+! :)
Brigadéros
2014. szeptember 05. 21:39
Hát, ha már az is antiszemitizmus, hogy a Teréz-körúton kívül is van élet, akkor rengeteg antiszemita van ebben az országban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!