Nekünk a nemzeti a stílusunk, a magyar

2012. április 23. 21:14

Illegálisan vásárolt földeken génmanipulált nyárfákat ültetett el a Somogyban Hegedűs Lórántné jobbikos országgyűlési képviselő szerint a Benetton - számol be az eseményről az Indexvideó. A párt a divatcég egyik fővárosi üzlete előtt tüntetett.

2012. április 23. 21:14

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pikkpakk
2012. április 24. 06:22
A Benetton köszöni szépen, az ingyen reklámot!
wartog
2012. április 24. 06:04
A náci-nemzeti folyamatos gyalázása csak azt jelenti, van egy csapat, aki nem ide tartozik, bozgor-hazátlan, és bosszantja a Magyarságunk.Ilyen egyszerű a világ.Csak egy üzenetem lenne.Mindenki maradjon tisztességes, és nem lesz baj.Az "átnyúlkálás" mindig bajt okozott.Nem kell sértegetni senkit és titeket sem fog basztatni senki.Remélem ércsük!
wartog
2012. április 24. 05:43
Lesz fosika, ha kiderül valójában mennyien szavaznak a jobbikra.Én biztosan.Ha ma még trend is a Jobbik fikázása, titkon már sokan oda akarnak tartozni.Ez a helyzet barátim!A nácizás sem nyerő, én is az vagyok, és nem fáj.Persze a jó értelemben. Senkit nem gyilkolunk le, szeretjük a népünket -a Magyart-az országunkat -a Magyart- és ettől vagyunk nácik-nemzetik.
thymian
2012. április 24. 01:46
Mily érdekes, a kommentelők többségének agyáig el sem jutott, hogy 7000 hektár illegálisan birtokolt földről van szó, ami nemsokára legálisan is a benettoné lesz, míg a magyar gazdák nem jutnak földhöz. Pár év múlva majd lehet siránkozni, hogy drága a kaja, meg minden.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!