Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Schmittné: Ezt nem tőlem kell megkérdezni

2012. március 26. 13:33

A Hír24 férje plágiumügyéről kérdezte Schmittné Makray Katalint, aki udvariatlannak nevezte a kérdésfeltevést.

2012. március 26. 13:33

Egy muzulmán asszonyok által szervezett jótékonysági eseményre érkezett Schmittné Makray Katalin, amikor a Hír24 leszólította őt. A portál arról kérdezte a köztársasági elnök feleségét, hogy születhet-e olyan eredmény a férje doktori disszertációját vizsgáló bizottság által, hogy az államfő lemondjon. Schmittné elhárította a kérdést, azt mondta, hogy ezt nem tőle kell megkérdezni. Emellett udvariatlannak titulálta, hogy leszólították őt az újságírók, mivel nem hitte, hogy a plágiumügyről kérdezik majd.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2012. március 27. 07:18
Új hír: Schmitt doktorija megfelel a kor követelményeinek. Lehet lapozni.
nyugi
2012. március 27. 03:58
Nem figyelsz arra, amit írt? Ezt írta: "nem kötelezhetik terhelő vallomásra"
FiloSzofi
2012. március 27. 03:34
Igaza van Makray Katalinnak. Még a bűnözőknél is úgy van, hogy nem kötelezhetik terhelő vallomásra a házastársakat egymás ellen, kivéve talán, ha bűntársak. Ez nem Schmitt Pál mellett szól, ez alap emberi dolog. Azért is különösen aljas, mert csak arra játszik, hogy kellemetlen helyzetbe hozzon valakit, józan ésszel ugyanis érdemi válaszra nem számíthatott. Mit mondhatott volna? Tagadjon, vagy elismerje? Ti mit várnátok a feleségetektől? Tényleg nem az ő dolga ez.
bonzo
2012. március 26. 22:20
Még nagyon sokáig omladozik a fidesz, ne keseredj el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!