Schilling Árpád nem beszélne újévkor

2012. január 01. 15:14

Schilling köztársasági elnökként nem mondana újévi beszédet. Átadná azt az időt azoknak, akik tényleg dolgoznak.

2012. január 01. 15:14

Schilling Árpád, az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért csoport Alternatív Köztársasági Elnökválasztásának jelöltje elnökként minden erejével a civileket támogatná. Azon dolgozna, hogy hogyan támogassa a vállalkozói elit az önszerveződő csoportosulásokat. Ha köztársasági elnök lenne, nem ő mondana újévi beszédet, hanem átadná azt az időt azoknak, akik tényleg dolgoznak.

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hupikéktörpike
2012. január 02. 13:17
Schilling Árpád a világ legjobbjai között? Egyszer már vitába bonyolódtam vele itt a Mandin, de nem értette, hogy mi a bajom az OPNI egykori kápplnájában (felszentelt hely,ugye) Nagy Sándor üvegablakai alatt az oltár helyén előadott szexjelenettel (ja, természetesen a Personal Jesus c. számra). Persze nyilván prűd vagyok, meg hát, mit értek én a művészethez, az ebben az országban egy kicsinyke, ám elhivatott, önszántán kívűl felsőbbrendű, tehetségtől duzzadó csoport kiváltsága. A többiek meg nézzék a ValóVilágot.
cutcopy
2012. január 02. 06:38
"nem mondana újévi beszédet. Átadná azt az időt azoknak, akik tényleg dolgoznak" Tehát akkor az a pár millió ember kórusban köszöntene öt percig vagy egyesével ezred másodperceket kapva..?
szabadhajdu
2012. január 02. 05:57
Ez lenne a jelölt? Édes Istenem, hát már itt tartunk!
Soma
2012. január 01. 22:55
Nahát, nahát! Így szaporodik az SZDSZ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!