NMHH: Keveset ajánlott a Klubrádió

2012. január 25. 10:48

Ellehetetlenítették vagy bezárták a Klubrádiót? Kiricsi Karola, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának szóvivője az m1 Ma reggel című műsorában kedden elmondta: ha a Klubrádió nyolcmillió forinttal többet ajánlott volna, akkor ma az övé lenne a 95.3 MHz-es frekvencia.

2012. január 25. 10:48

A nyertes pályázó plusz 40 százalékot ajánlott, vagyis csaknem százszorosát, mint a Klubrádió – mondta el az NMHH szóvivője az m1 reggeli műsorában. „A baj az, hogy nemzetközi színtéren terjedtek a vádak, miszerint a médiatanács elhallgattatta a Klubrádiót” – mutat rá Kiricsi Karola, kifogásolva, hogy például az Európai Bizottság sajtószabadságot vizsgáló munkacsoportja előtt sem tudta szakmai érveit kifejteni a magyar hatóság. 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2012. január 26. 08:38
A pályázathoz: Mi a bánatos rossebbnek kell a valagnyi, egész nap tucc-tucc zenét kornyikáló adókon kívül még egy? Mikor minden gyerek füléből MP3-as lejátszó drótja lóg... Nekem a Klubrádió nem hiányzik. Soha nem hallgattam egy adását sem. De meg volt a maga hallgatósága, akiket ugyanúgy illik kiszolgálni, mint mondjuk a hívőket, vagy világban pártatlanul tájékozódni kívánókat.
El Topo
2012. január 25. 21:46
Éppen arról olvasok, hogy a pályázat nyertese árulja a frekvenciát.
Korn
2012. január 25. 18:52
http://www.youtube.com/watch?v=vh4nzF4j40s "DRÁGA JÓ BOLGÁR ÚR A FREKVENCIAPÁLYÁZATOKRÓL"
énvagyokanép
2012. január 25. 17:42
Értékesítené frekvenciáját az Autórádió? Megszólalt az igazgató Sajtókörökben terjedő hírek szerint a 95,3 MHz-es frekvenciát elnyerő Autórádió Kft. vezetése fontolgatja a cég értékesítését: kétszázmillióért eladnák azt – és ezzel a megnyert 95,3 MHz-et. Úgy tudjuk: az Autórádió mögött a korábban jelentős adósságot fölhalmozott Roxy Rádió áll. Ezt látszik igazolni, hogy értesüléseink szerint az Autórádió többségi tulajdonosa és egyben egyik ügyvezető igazgatója, Tamás Hajnalka a Roxy Rádió ukrán tulajdonosának a közeli munkatársa. http://atv.hu/belfold/20120125_ertekesitene_frekvenciajat_az_autoradio_megszolalt_az_igazgato
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!