Az egyetemisták szavazataival lett második Ron Paul

2012. január 11. 09:13

New Hampshire-ben a második helyezett, Ron Paul vitte az egyedülállókat, az alacsony jövedelműeket és az új szavazókat.

2012. január 11. 09:13

Ugyan a New Hampshire-i republikánus előválasztást Mitt Romney nyerte, a második helyezett, Ron Paul mégis több választói kategóriában győzni tudott. A harmadik helyre került Jon Huntsman inkább a demokrata szimpatizánsok körében teljesített jól. Ideológiai kérdésekben egyelőre senki nem tud versenyezni Romney-val.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. január 11. 10:52
http://www.youtube.com/watch?v=F7RnlPQCKBQ Sasha Baron Cohen természetesen őt is átcseszte:)))
Himalája
2012. január 11. 10:48
Ron Paul győzelme egy nagy megkönnyebülést jelentene az egyszerű amerikai nép számára, mivel ellene van minden háborús költekezésnek és a pénzügyi szektor támogatásának az adókból. De megkönnyebülést jelentene a világnak is. Kár, hogy ezt sok amerikai nem veszi észre.
anticonstitutionnelle
2012. január 11. 09:54
Ez még egyelőre semmi. A nagyobb államokban fog eldölni. A Romney ellenes szavazók még nem sorakoztak fel egy jelölt mögé, de idővel ez is be fog következni, szóval ez még nagyon nagy csata lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!