Orbán, Havas és Forró

2011. november 04. 17:27

1989 szeptemberi tévéinterjú Orbán Viktorral. Aki kérdez: Havas Henrik és a furán gesztikuláló, fehér zoknis Forró Tamás.

2011. november 04. 17:27

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
afterall33
2011. november 05. 10:29
Fodor.G. az egyik beszélgetésben leszögezte, hogy abban, hogy az ország olyan az állapotba jutott, amilyenben 89-ben volt, az ő generációjuknak nincs felelőssége. Nekik abban van felelősségük,-mondta, ami majd következik. Ez színigaz, és most el is jött az ideje, hogy -szertenézve hazában- a rájuk jutó nem kis felelősséget vállalják. Hej... kéne már egy másik fidesz!
60felett
2011. november 05. 09:28
Hol van most Orbán, és hol van most Forró és Havas? Orbán akkor merész kijelentést tett azzal, hogy távozzanak az oroszok, de később az európai változások rákényszerítették a távozásra. Most kritizálja a nemzetközi pénzvilág uralmát az államok felett, kormányon van és tesz is ellenük ezt azt. Jó esély van rá, hogy a nemzetközi folyamatok megint őt igazolják. De mielőtt valaki félreértené, nem ő kergette ki az oroszokat, és nem ő fogja megregulázni a globalista pénzvilágot.
narmer
2011. november 05. 08:59
Havas egy ócska strici volt már akkor is.Azt mondják mások, meg az a beszéd járja... saját ellenszenvét másokra hárítva nagyképűsködött.Forró meg vagy be volt rúgva, vagy egy kukkot nem értett abból amit OV. mondott.
L066H
2011. november 05. 08:25
Jó kis videó volt ez. Alátámasztja azt az elméletet, hogy az egykori állampárt a politikai palettát felosztotta saját maga között, de a Orbán és a Fidesz beleköpött a levesükbe. Csináltak baloldali pártot(mszp), jobboldali pártot (mdf), liberális pártot (szdsz). Vigyorogtak, mert bárki nyeri is a választást, az egykori mszmp nyeri azt. Még az ellenzékük is saját maguk lettek volna. De Orbánék ebbe nem voltak betervezve. Forró is hogy fenyegetőzik. "Te nem félsz?" Havas meg kicsit árnyaltabban, hogy "nem tett jót a Nagy Imre temetésén elmondott beszéded a nemzetközi megítélésünknek". Szerencsére Orbánt nem tudták megijeszteni. Nem olyan fából faragták. Most az IMF meg a bankvilág bajszát húzogatja. :) A ballib kommentelőknek meg annyit mondanék - akik itt még dicsérgetik a fiatal, liberális Orbánt - hogy Orbán még mindig hű akkori liberális elveihez, de nem abban az értelemben ahogy ők elképzelik a liberalizmust, ahol szólásszabadságot hazudnak és tiltani akarják a kimondott szót. Orbánnál még tapasztaltam a kettősmérce megjelenését, amit annyira rühellek a ballib oldalban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!