Szervezett fejetlenség

2023. augusztus 12. 07:43

Emeljük föl magunkhoz füves felebarátunkat, dobbanjon együtt a szívünk.

2023. augusztus 12. 07:43
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Egy statisztika szerint világszerte nagyjából kétszázmillió ember fogyaszt rendszeresen valamilyen kábítószert, s évente körülbelül kétszázezer ember hal meg az »élvezet« következtében. Ráadásul az ijesztő statisztika egyre csak romlik. Mit tegyünk? Liberálisaink szerint ha egy ország valóban lépni akar a drogok ellen, a legjobban akkor cselekszik, ha – legalizálja azokat. A kriminalizálás szerintük veszélyeket rejt. A legálisan füvező országokban kisebb a drogbűnözés, arról nem beszélve, hogy komoly adóbevételt hoz a kincstárnak a legalizált könnyűdrog-kereskedelem. Be kell engedni a kis bűnt, hogy ne jöjjön be a nagy… Nem büntetni kell a szegény füvest, éppen ellenkezőleg: hóna alá kellene nyúlni, magyarázzák. Nem a priccsre kell ültetni a narkóst, hanem a térdünkre.

Emeljük föl magunkhoz füves felebarátunkat, dobbanjon együtt a szívünk, netán legyünk mindjárt egymáséi, ha úgy alakul.

Nagyjából ez a liberális stratégia: kábítani, hülyíteni, bomlasztani. Legázolni rendet, erkölcsöt, hitet, halászni a zavarosban – ez a módszerük lényege. Elvégre ahol »működik« a szervezett fejetlenség, ott gond nélkül lehet kaszálni – és ugye ez a vágyott liberális világ… Mert el ne feledjük: a fejeket uralni kell! Akinél a szellem gyeplője, azé a hatalom. Ilyen egyszerű.

Meg kellene végre értetni ezekkel az anyaszomorítókkal, hogy Magyarország az ő ötleteik nélkül is Európa része. Lehetünk ugyan még európaib­bak, de ez fű nélkül, pajzsra emelt drogosok nélkül is menni fog. Sőt, úgy megy majd igazán… Fölösleges itt összehordani fűt-fát. Főleg füvet.”

Nyitókép: vadkendert kínál a vevõknek egy eladó a Harborside amerikai marihuánakereskedelmi társaság oaklandi üzletében 2018. január 1-jén, amikor legálissá válik a kannabisz kábítószer árusítása nem orvosi célra is Kalifornia államban. (MTI/EPA/John G. Mabanglo)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. augusztus 13. 13:46
"Legázolni rendet, erkölcsöt, hitet" Ez esetben ti nem vagytok veszélyben.
Falióra tábornok
2023. augusztus 12. 16:06
hányan is dohányoznak a világban, és hányan is halnak meg amiatt évente? és alkohol miatt? nem kellett volna sokat gondolkodnia ennek a pilhál csávónak, de hát nem azért fizetik.
catalina11
2023. augusztus 12. 13:55
Nagyjából ez a liberális stratégia: kábítani, hülyíteni, bomlasztani. Legázolni rendet, erkölcsöt, hitet, halászni a zavarosban – ez a módszerük lényege. Elvégre ahol »működik« a szervezett fejetlenség, ott gond nélkül lehet kaszálni – és ugye ez a vágyott liberális világ… Mert el ne feledjük: a fejeket uralni kell! Akinél a szellem gyeplője, azé a hatalom. Ilyen egyszerű." Eric Zemmour francia zsidó: „..a dekonstrukciót az 1968-as generációhoz tartozó, a Bourdieu nevével fémjelzett filozófiai iskola végezte el, szisztematikusan megkérdőjelezve olyan alapvető fogalmakat, mint a nemzet, a haza, a tekintély, a rend, sőt a család és a nemi identitás is. Ezt a munkát a 80-as évektől kezdve a média, illetve a kulturális elit, azaz a művészek egy jelentős része azzal folytatta, hogy módszeresen kigúnyolta és nevetség tárgyává tette a nemzettel vagy a hazával összefüggő értékeket és érzelmeket…”
istvanpeter
2023. augusztus 12. 09:44
Pontosan így van, az emberi társdalom felbomlasztásában a háttérhatalmi maffia egyik fontos fegyvere a kábítószer és a bűnözés. Annak idején az amerikai hadsereg légi ereje szállította a kábítószert Ázsiából és az LSD-t is ingyen osztogatták a zenei bulikon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!