Bajnokok Ligája-döntő a Puskás Arénában

2023. július 18. 20:23

A jó munkának beérik a gyümölcse.

2023. július 18. 20:23
FÜRJES Balázs
Fürjes Balázs
Fürjes Balázs
Facebook

„Bajnokok Ligája-döntő a Puskás Arénában

A Puskás Aréna (tervezte: Skardelli György) Európa egyik legújabb, legszebb és legkorszerűbb UEFA 5 csillagos stadionja. Megtiszteltetés és óriási kaland volt, hogy irányíthattam a megtervezését és felépítését. Az MLSZ és a Puskás Aréna csapata pedig kitűnőre vizsgáztak az UEFA 2020 Európa-bajnokság, BL- és EL-meccsek, az idei Európa Liga-döntő, a Szuperkupa, a válogatott meccsek megrendezésekor. Budapest remek házigazda volt mindig!

A jó munkának beérik a gyümölcse: 2026-ban vagy 2027-ben biztosan UEFA férfi Bajnokok Ligája-döntőt rendezhetünk a Puskásban!!!

Honnan tudjuk? AZ UEFA mai bejelentéséből. A meghirdetett 2026/27-es két BL-döntőre ketten pályázunk: Olaszország és mi. Az olaszoknak azonban jelen pillanatban nincs a pályázatnak megfelelő stadionjuk, azaz még a korábbi időpont, 2026 is reális lehet számunkra.

Ahogy tehát Clinton elnök mondta a 90-es évek közepén a visegrádi országok NATO-csatlakozásával kapcsolatban: The question is not if but when! (Nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem, hogy mikor.)

Lehet készülni, a dolgok mai állása szerint hajrá, Liverpool! És akkor talán Budapesten drukkolhatnánk Szoboszlai Dominiknak a Bajnokok Ligája döntőben. Ez azért nem hangzik rosszul! ”

***

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fideszaking
2023. július 19. 23:14
A fradi nyeri a bl-t ez tuti. Ki kéne irni a jivatalos oldalra, ahogy a feröeriek elleni tuti sikert is 🤣🤣🤣
Pelso j.
2023. július 19. 13:45
és?
Átoperált Kiscsoportos
2023. július 19. 11:17
"Jellinek Dániel üzletember volt állami csúcsingatlanokat adott át a Tiborcz Istvánhoz szorosan kapcsolódó Central European Ingatlanalapnak (CEI) az elmúlt hetekben, hónapokban – írja a Válaszonline. A cikk szerint a CEI-hez került: a Svábhegy még beépíthető/átépíthető maradéka, az Andrássy úti „királyi” MÁV-palota (a maga bő húszezer négyzetméterével), valamint a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal egykori vári székháza. A Válaszonline ugyanerről az ingatlanalapról írta meg nemrég, hogy !!!!!!!!!!!!!! 28,4 milliárd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! forintnyi állami ingyenbefektetést kapott Nagy Márton miniszter szervezetétől."
Átoperált Kiscsoportos
2023. július 19. 10:18
A 2 évre 2 jelentkező volt ... lezárult a jelentkezés ... hatalmas csata volt !!! :)))))))))))))))))))))))) A Kolhozcselédek most sorba, sírva egymás nyakába borulnak és seggbe kúrják egymást ... a szivárvány pad mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!