Az élet a kifogyhatatlan örömök, élmények tárháza számukra, amelyekről egy idő után már nehezen mondanak le

2023. június 23. 17:55

Valójában a Csok sem érdekli őket – ugyanakkor lehetőség a kormány ekézésére, amit viszont sportszerűen űznek.

2023. június 23. 17:55
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Az a helyzet, hogy az a középosztálybeli, nagyvárosi, 30+-os nő, aki miatt Merő Vera hisztizik és akik vele hisztiznek, mert nem részesülnek a fiataloknak járó kedvezményekből (Csok) valójában már komoly multis egzisztenciával rendelkeznek; kedveli az Aperol Spritzet és a rosé hosszúlépést; gyakran járnak társaságba és külföldre; és ugyanilyen gyakran váltogatják a partnereiket; mivel anyagilag önállóak (mint »gazdasági egység«) képesek önálló egzisztencia építésére, ami nem baj, csak éppen nem kedvez a férfiak terén a kompromisszumnak, ezért aztán nehéz megfelelni az elvárásaiknak; az egzisztenciális lehetőségeik miatt az élet a kifogyhatatlan örömök, élmények tárháza számukra, amelyekről egy idő után már nehezen mondanak le, mert az egy újabb kompromisszum lenne.

Valójában a Csok sem érdekli őket – ugyanakkor lehetőség a kormány ekézésére, amit viszont sport szerűen űznek.

Így látom.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: EVERT ELZINGA / ANP MAG / ANP VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egynick
2023. június 24. 19:06
5 ezer fősnél kisebb
Carsac
2023. június 24. 16:26
"Ha nincs gyermeked, mit csinálsz életed második felében? " Ja, ajvékolsz, meg picsáskodsz, szivárványos zászlóval, lila hajjal és közben nem érted, hogy miért néz át fölötted a világ. Mert megérdemled.
Pierre
2023. június 24. 13:05
26 bekezdésben igazítja helyre az Origo a korábbi hazugságait Juhász Péterről. „Helyreigazítás” címmel jelent szombat reggel egy bejegyzés az Origón, ami a kormánylapnak nem újdonság, az viszont talán még nekik is az, hogy nem egy, nem kettő, hanem 26 bekezdésben sorolják fel, milyen hazugságokkal sértették meg Juhász Péter volt ellenzéki politikus személyes jogait. https://telex.hu/belfold/2023/06/24/origo-helyreigazitas-juhasz-peter-26-bekezdes
Pelso j.
2023. június 24. 11:03
tomi, ne épp most a csok-ra hivatkozni...:) "Január 1-jétől már csak az ötezer főnél kisebb településeken lesz CSOK, a babaváró hitelt pedig csak 30 év alatti házas nők vehetik igénybe. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!