Gryllus Dorka csúnyán nekirontott a fideszes véleményvezérnek

2023. június 11. 15:25

Gryllus Dorkán erőtt vett a liberális gőg, és megfeledkezett arról, hogy két ember vitájáról lehet véleményt mondani, de nem illik belebeszélni.

2023. június 11. 15:25
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Természetesen Rákay vitriolos riposztja sem maradt el:

»Nagyon köszönöm a jó hírt, hogy Árpi és Lilla ilyen remekül boldogulnak a saját szakmájukban külhonban! Őszintén kívánok nekik odakint még nagyobb sikereket! Addig sem itt rontják a levegőt.«

A vitához annyit érdemes hozzáfűzni: az a tény, hogy Schillingék külföldi munkájukat ilyen nagy közmegelégedésre végzik, nem azt jelenti, hogy színvonalas, amit csinálnak, sokkal inkább azt a mondást igazolják, hogy bizony valóban nagy az isten állatkertje, mindenhol vannak olyan emberek, akiknek tetszik az általuk képviselt szörnyűség. Gryllus Dorkán pedig erőt vett a liberális gőg, és megfeledkezett arról az alapvető illemszabályról, hogy két ember vitájáról lehet ugyan véleményt mondani, de nagyon nem illik konkrétan belebeszélni, hiszen ez az ő dolguk – gondolta magában kicsit feldúltan Felhévizy, majd leült végre az asztalhoz elfogyasztani a bográcsban készült vörösboros őzpörköltjét, mert az lehet, hogy nem annyira haladó és korszakalkotó, mint Schillingék állítólagos művészete, viszont elképesztőn finom.”

Nyitókép: Gryllus Dorka Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. június 12. 10:22
Elmondta a véleményét..engedd már meg neki,te,szarjankó..
TKata08
2023. június 12. 09:26
Mekkora szennylap vagytok! Atyaég!
syphax
2023. június 12. 04:08
Mondjon akármit-bármit --Gryllus Dorka vagy Harmati Gabriella vagy bárki-- az ú.n. szent "mű-Vészet" ÖN FELKENT PAPJAI ÉS PAPNŐI KÖZÜL: MI MAGYAR KUTÚREMBEREK IGENIS KÜLÖNBSÉGET(!) TESZÜNK PILINSZKY ÉS A SILLINGEK, KOCSIS ZOLTÁN-RÁNKI DEZSŐ-KLUKON EDIT, LACKFI JÁNOS..STB.. A TISZTA LEVEGŐ ÉS SZÉPSÉG, A MAGAS MESTERSÉGSZINT ÉS A sárosdy-s szaros KÓKLER-CSEPŰRÁGÓ mocsok-genny BŰZ között.
eresgé
2023. június 12. 00:41
kíváncsi vagyok a mandinernek az szellemi fogyatékosa aki kitalálta leveszik a tiltógombot ma már elégedett-e. Az összes értelmes tag elment aki amugy normális abból is kihozza az állatot az összes görény balliberális troll. Vita nincs értelmes hozzászólások nincsenek agyatlan sislexiás komplexusos balliberális trollok okádják tele a postokat... anyázás kurvaanyázás ez a színvonal. Nem tudom mi a cél tényleg elmagyarázhatnák. Vagyis magyarázzátok akinek akarjátok engem innen nem érdekel utoljára irtam / olvastam ezt a pöcegödröt beleértve a szaros lapotokat is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!