Hogyan silányul állattá az ember...

2023. június 26. 07:34

És most, a végjátéknál, most látszik csak igazán, hogyan farag a jólét és az unalom az emberből nem embert, hogyan válik a szabadság önmaga torz, undorító paródiájává.

2023. június 26. 07:34
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„»Transz aktivisták erőszakoskodtak egy gyerekeknek tartott drag queen előadáson«

Drága nagyanyám, nem is értené – és milyen jó, hogy elment azelőtt, mielőtt meg kellett volna értenie...

Az én generációm minden illúziója a Nyugat volt. Lassan 35 éve a rendszerváltásnak, és minden illúzió oda. Vége van. Ahogy a Nyugatnak is. És most, a végjátéknál, most látszik csak igazán, hogyan farag a jólét és az unalom az emberből nem embert, hogyan válik a szabadság önmaga torz, undorító paródiájává.

Igazi drag queen lett a szabadság. Úgy tesz, mintha, s közben nem csak ocsmány, természetellenes és undorító, de végtelenül szánalmas is.

Hogy is írja Madách az Ember tragédiájában – és természetesen éppen a londoni színben?

»Jerünk tehát, mit is nézzük tovább hogyan silányul állattá az ember.«” 

Nyitókép: Képernyőmentés

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Istók3
2023. június 26. 12:05
"Az én generációm minden illúziója a Nyugat volt. Lassan 35 éve a rendszerváltásnak, és minden illúzió oda." Most már Törökország az új illúzió. Ahol tiltják a buzulás, meg egyéb aberrációk reklámozását. Azt szeretném, ha nálunk is lenne olyan törvény. Azaz a gyermekvédelmi törvényt ki kellene terjeszteni felnőttekre is. Aki Pride-on akar vonaglani, az kimehet Bécsbe, vagy Kijevbe.
Gyugyesz
2023. június 26. 11:57
Ne haragszom az ellenzékre. Köztem és köztük nem vala gát. Kúrnám Lilcsike valagát.
galancza
2023. június 26. 11:37
"kedves" balos-ballikos patrkányok! bayer nem hibátlan ember (én is sokszor kritizáltam, néha durván), de hozzátok képest maximálisan tisztességes, becsületes ember. "kedves" balos-ballikos patkányok! Igaz, hogy Bayer sokszor durva hangnemben ír, beszél, de így is sokkal szebben,emberibben, választékosabban , érthetőbben, mint a betegesen imádott patkányelvtársaitok: perverzfalvi ritus, bartman laca, pankotás lulu, totman wc árpi, dani peti, para bori, n.era, sárosseggű lilu,stb,stb.stb....."kedves" balos-ballikos patkányok! aberráltan fel vagytok háborodva Bayer stílusán. balos-ballikos patkányok stílusa miért nem zavar benneteket? Ami sokkal durvább Bayerénál. vagy nektek még is Bayer a pélldaképetek? Csak tagadjátok? hö-hö-hö--- Ha nektek szabad akkor Bayernak miért nem? Akkor mitől vagytok demokraták, toleránsak, sajtó-szólásszabadságpartiak?
szürkeSzarvas
2023. június 26. 11:33
Ahol az aberráciot divattá emelik-az igy vagy úgy megbüntettetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!