Nem hiszem, hogy Herczeg veszélyes lenne a társadalomra

2023. május 22. 15:53

Örülök, hogy legalább most már nincs börtönben…

2023. május 22. 15:53
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Szerintem nem jó világ, ahol Herczeg Zoltán börtönben ül.

A vád alapján nagy mennyiségű fű volt nála, ami nyilván bűn és következménye van, de mégse gondolnám, hogy egy közveszélyes ember lenne!

Ültem már vele egy asztalnál a Kötöttfogásban, követtem a nyilatkozatait. Sokban mást gondolok a világról, de nem tudom elképzelni, hogy bűnöző lenne!

A hatóságok majd kivizsgálják és remélem igazságos döntést hoznak!

Pedig nagyon utálom az összes kábítószert, a füvet depláne. Láttam tönkremenni embereket. Mégis úgy gondolom, hogy azok üljenek börtönben, akiket ki kell iktatni a társadalomból, meg kell nevelni, mert jobban járunk, ha bent vannak, mintha kint.

Nem hiszem, hogy Herczeg veszélyes lenne a társadalomra, örülök, hogy legalább most már nincs börtönben…”

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. május 26. 20:17
Ó bazz, már megint ez a köztörvényes kábszerfüggő...
Ergit
2023. május 24. 08:45
Aki annyira rosszul érzi magát józanul, hogy füvet kell minimum szívnia, az sűrgőssen menjen el egy lélek gyógyászhoz, vagy szánjon magára időt és tegye rendbe saját értékrendjét!!!! Se a cigi, se a pia, se a kábítószer nem old meg semmit, csak egyre súlyosabb lesz a probléma!!!! Önvizsgálat, önismeret, önszeretet (nem nárcizmus!!!!), és egyenesbe jönnek dolgok!!!
kunfia
2023. május 23. 16:22
Te viszont veszélyes vagy, egy együgyű, buta némber.
c.critical
2023. május 23. 15:39
'A vád alapján nagy mennyiségű fű volt nála, ami nyilván bűn és következménye van' " Sokban mást gondolok a világról, de nem tudom elképzelni, hogy bűnöző lenne!" Ugye, kereskedelmi mennyiségű fú birtoklása bűncselekmény. Ha bűncselekményt követsz el, bűnöző vagy. Hozzátenném, hogy a fószer nem is tagadja, hogy 100 g fű volt nála, azzal védekezik, hogy ő amúgy nem is akart annyit venni, hanem rátukmálták. Gondolom 1-et fizet 100-at kap akció keretében. Szóval hagyjuk már ezt a faszságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!