Adott a pénz, adott a stadion, kiváló infrastruktúra és lehetőségek

2023. május 29. 06:34

Az elkötelezettség, a szív, szakértelem és legfőképpen a jó gazda gondossága azonban évek óta hiányzik.

2023. május 29. 06:34
null
Cser-Palkovics András
Facebook

„Bent maradtunk... Jellemző persze, hogy tegnap sem sikerült nyerni idegenben, így ez is más csapatokon múlt. »Jobb elfelejteni!« – szokták ilyenkor mondani. Én azonban úgy vélem: ne felejtsük el! Rengeteg tanulsága van ennek az idénynek, ahogy a mögöttünk lévő éveknek is. Bajnoki címek, kupagyőzelmek és nemzetközi sikerek után 4 éves lejtmenet, majd az idei totális csőd.

A döntéshozók tartoznak a szurkolóknak. Elsődleges kötelességük levonni a következtetéseket: Adott a pénz, adott a stadion, kiváló infrastruktúra és lehetőségek. Az elkötelezettség, a szív, szakértelem és legfőképpen a jó gazda gondossága azonban évek óta hiányzik.

Most kapott a klub egy esélyt, hogy ne felületes, hanem drasztikus, az alapokat is érintő változások legyenek. Ráadásul a legnagyobb megaláztatást elkerülve ezt a teljes újratervezést az első osztályban maradva lehet elindítani. Egyértelmű célok kellenek, ezekhez tartozó szakmai irányok, időben meghozott döntések, teljesítménytől függő játékos jövedelmek, sikerre éhes játékosok, valódi profizmus, valamint a szurkolók folyamatos, őszinte tájékoztatása. Mindezt valódi szándék, és következetes akarat tudja megteremteni. Meglátjuk, hogy így lesz-e. Mi, szurkolóként csak reménykedni tudunk, hogy képes lesz megújulni a klub és sikerül visszatérni a korábbi sikerek útjára. Hajrá, Vidi!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2023. május 29. 19:03
Még valami, nagyon szívesen vásárolnám a fentebb írt legendás Dózsa mezt, - ha lenne, aki árusítaná. Mindenekelőtt, amelyet a Fiorentina ellen viselt a csapat.
még fokozza
2023. május 29. 09:47
kár, hogy az iskoláknak semmi sem adott
chief Bromden
2023. május 29. 08:40
Vannak a pénzért focizók és vannak akik szenvedélyből fociznak és ezért megfizetik őket.
balbako_
2023. május 29. 08:09
Garancsi István a csapat tulajdonosa neki kell címezni a méltatlankodást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!