Ki hallgat a lehallgatókra?

2023. április 23. 20:10

Bár minden szövetségesünk lehallgatna minket!

2023. április 23. 20:10
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Pesti Srácok

„Bár minden szövetségesünk lehallgatna minket! Bár többet nyúlnának az amerikai döntéshozók azokhoz a mappákhoz, amikben a direkt lehallgatási anyagokat tárolják az illetékes szervek! Sokkal kevésbé lenne félreértésekkel és félinformációkkal terhelt a szövetségi rendszerünk, és sokkal kevesebb ügynököt, hivatásos hazudozót kellene fizetniük. Akik sokkal kevesebb kárt lennének csak képesek okozni Magyarországnak.

A fél világ a Fox Newson kéjeleg – egyébként jogosan –, amiért kénytelen 800 millió dollárt kipengetni a Dominion nevű, szavazatszámláló gépeket gyártó cégnek a 2020-as elnökválasztás után pár hétig tolt kampányáért cserébe, amikor az érintett céget azzal vádolták, hogy segítettek a Demokraták javára elcsalni a választást. A világ másik fele meg azon háborog – egyébként jogosan –, hogy a kurtán-furcsán kiszivárgott anyagok szerint az USA a saját szövetségesei után is kémkedik, nemcsak az ellenfelei titkai érdeklik.”

Nyitókép: Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2023. április 24. 11:50
ti vagytok a magyarok lehallgatoja. Stasi patkany.
Igazszó
2023. április 24. 10:41
Hülye vagy ambrozi! A te seggedbe dugjon mikrofont a cia, a moszad, az mi6 es az összes mocskos képmutató geci kémszolgálat!
Lajoss
2023. április 24. 08:51
A Pegazus is szépen zakatol nálunk..:(
csakirok
2023. április 24. 08:18
Az egyik amerikai polgár így kommentálta a választás utáni helyzetet: ,,Soha többé nem megyek ki a '92- ben elhunyt édesapám, és a '99- ben meghalt édesanyám sírjához, mert mindketten Bidenre szavaztak!''
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!