Ettől még nem lesz oroszellenes Orbán

2023. április 13. 16:31

Legalábbis egyelőre nem.

2023. április 13. 16:31
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„A Nemzetközi Beruházási Bankból történt mai kilépés – egy nappal Pressman bejelentése után – egyértelmű gesztus a magyar fél részéről és jelzés az amerikai fél felé, hogy Magyarország nem kívánja túlfeszíteni a húrt, legalábbis most nem.

A magyar-amerikai vitatömeg ezzel még nem oldódott meg, Magyarország együttműködése egyáltalán nem szűnt meg a putyini Oroszországgal, vagy Kínával. Mégis: a magyar döntés több a semminél, arra elegendő, hogy valami alapot teremtsenek a békésebb viszony felé.

Igazolva érzem tegnapelőtti írásomat: az amerikaiak vannak nyerőbb pozícióban a magyar féllel szemben, ők tudnak nagyobbat ütni és ezt a magyar fél – ha nem is szívesen – belátta valamelyest. Ettől még nem lesz oroszellenes Orbán – legalábbis egyelőre nem.”

Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. április 14. 12:01
EZÉRT RIMÁNKODTATOK! MOST EZ SEM ELÉG? Ezért vagytok aljasok! MERT KÖTELEZŐVÉ AKARJÁTOK TENNI A TI "SZABAD" GONDOLKODÁSAITOKAT!!!! Pontosan ugyan azok vagytok mint a VÉR KOMMUNIZMUS IDEJÉN! 1956-ban!!!!!
amca
2023. április 14. 09:23
Látod bangóné tipusú nagytibor ,aki inkább kisstibor. Anyád nem mondta ,hogy mi a barátai vagyunk. Most már tudod. Kérdezd a nejedet is.
néhai Ch.Pilot
2023. április 13. 22:37
"Ettől még nem lesz oroszellenes Orbán..." Miért kellene Orbánnak oroszellenesnek lennie? miért kellene bárkinek oroszellenesnek lennie? Kollektív bűnösség? Aki orosz az eleve bűnös? Ez rasszizmus, csak az antiszemitizmushoz hasonlítható zsigeri gyűlölet.
néhai Ch.Pilot
2023. április 13. 22:34
"... Magyarország együttműködése egyáltalán nem szűnt meg a putyini Oroszországgal, vagy Kínával." Miért is kellene megszűnnie? Az USA együttműködése megszűnt ezzel a két állammal? Németországé megszűnt? Az EU-é megszűnt? Kereskednek velük, van közös űrprogram, miegymás. Csak nekünk nem szabad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!