Így néz ki, amikor egy igazi európai demokrata vállalja a felelősséget

2023. április 06. 17:28

Reméljük, egyszer viszont fogjuk még látni vezető szerepben!

2023. április 06. 17:28
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Sanna Marin a pártelnökségről is lemond, miután harmadikként futott be a hétvégi finn választásokon. Valahogy így néz ki, amikor egy igazi európai demokrata vállalja a felelősséget a választási vereségért. Nem azt mondja, hogy »a haza nem lehet ellenzékben«, nem megbélyegzi az ellenfelét – egyszerűen vállalja a felelősséget a kudarcért, példát mutva ezzel az ország polgárainak.

Marin kormánya az elmúlt években jelentős előrelépéseket ért el az oktatási rendszer átalakítása és a digitális oktatás területén. Számos intézkedést hozott a szegénység és a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése érdekében, beleértve a minimálbér emelését és a szociális segélyek bővítését. Úgy kormányzott, ahogy az egy 21. századi európai miniszterelnökhöz méltó – reméljük, egyszer viszont fogjuk még látni vezető szerepben!”

***

***

Nyitókép: HEIKKI SAUKKOMAA / LEHTIKUVA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2023. április 09. 10:35
Ja, az első mondat után még azt hittem naivan, hogy más ellenzéki pártok vezetőire utal majd. Nem a 2002-es fideszre, ami megnyerte a pártversenyt, ő volt a legerősebb párt azon a választáson. Csak a második fordulóban hirtelen összefogtak ellene, akik még az első fordulóban külön indultak, becsapva a választóikat.
Aerion
2023. április 08. 11:49
Az ilyen szintű élőlényeket, mint ez a debil degenerált barom, még a sátán leköpi majd a pokolban.
Jooee
2023. április 08. 11:18
Ez a faszi annyira sötét, hogy a kutya is melléharapna.
jostothu
2023. április 07. 22:07
Na ez az amit te viszont nem tettél meg és még mindig itt rontod a levegőt te szerencsétlen puncikolbász.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!